Velika završnica plesnog natjecanja DanceStar!
Piše: redakcija On 15 Svi, 2015 At 09:09 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Više od pet tisuća plesača iz cijelog svijeta stiže na veliku završnicu plesne senzacije DanceStar

 DanceStar- Kroz cijelo vrijeme odvijanja festivala na rasporedu su brojna događanja i razni zanimljivi sadržaji, od radionica i seminara, velike gala večeri u dvorani Žatika 22. svibnja gdje će dvadeset naboljih koreografija cijele ovogodišnje svjetske turneje odmjeriti snage i boriti se za pobjednika – najavio je Alen Petelinc, organizator festivala DanceStar na druženju u Floresu.
Ostalo je još samo nekoliko dana do početka sedmog izdanja međunarodnog plesnog natjecanja DanceStar. Ususret festivalu, u zagrebačkom Institutu Parfumeur Flores, jučer je održano druženje kojim su najavljeni svi ovogodišnji noviteti te partner festivala Rexona. Već sljedećeg utorka, 19. svibnja 2015. godine, u Poreču kreću predkvalifikacijski turniri za plesače iz zemalja koje se nisu uspjele kvalificirati na veliku završnicu. Naime, tijekom proteklih mjeseci održali su se brojni kvalifikacijski turniri na čak tri kontinenta u kojima je sudjelovalo preko 50 000 plesača, a svi su se borili za svoje mjesto na prestižnom finalnom srazu najboljih svjetskih plesača.
DanceStarAtraktivno svečano otvorenje festivala na rasporedu je u srijedu, 20. svibnja 2015. godine s početkom u 20,30 sati, na pješčanoj uvali u Zelenoj Laguni, gdje će biti predstavljene sve zemlje koje su ušle u završnicu. Finalna natjecanja će se odvijati od četvrtka 22. svibnja pa sve do nedjelje 24. svibnja, kad će biti dodijeljene nagrade po raznim kategorijama i dobnim skupinama.
Novost sedmog izdanja je i Urban Chapter koji će se održati u subotu, 23. svibnja u DanceStar, Alen Petelincdiskoteci Byblos i gdje će se plesači predstaviti u potpuno novoj formi kad je riječ o DanceStaru, u atraktivnim plesnim okršajima break i oldstyle plesača.
- Posebna mi je čast predstaviti i ovogodišnji stručni sud koji dolazi u Poreč. Riječ je o našim vrsnim stručnjacima Almiri Osmanović, Milku Šparembleku, Leu Jakovini i Igoru Barberiću. Posebnu zahvalu uputio bi i našem partneru festivala Rexoni jer su nam omogućili da ovogodišnje izdanje bude na onoj razini na kojoj i zaslužuje – dodao je Alen Petelinc.
Rexona je na druženju predstavila i svoje nove proizvode za žene i muškarce Invisible Black + White koji pružaju zaštitu do 48 sati te su najbolje rješenje protiv žutih mrlja i idealan spoj sa mladim plesača koji stižu u Poreč i koji će uz Rexonu osjećati sigurnije i snažnije.

Foto: Press

comment closed

>