Ana Maras Harmander i Mario Jukić u performansu za pamćenje
Piše: redakcija On 24 Lis, 2016 At 10:30 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Show…

Pobjednica Ana Maras Harmander pružila performans za pamćenje i osvojila maksimalan broj bodova

Ana Maras HarmanderPosljednji nastup jučerašnje emisije ostavio je najbolji utisak na žiri, ali i kandidate. Ana Maras Harmander osvojila je najveći broj bodova i zasluženo pobijedila u petoj emisiji zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Osim Ane Maras Harmander za pobjedu je zaslužan i plesač Mario Jukić koji joj je puno pomogao oko koreografije.
Transformacijom u popularnu Pink i fenomenalnom vokalnom i plesnom izvedbom uspjela je očarati žiri i kolege te osvojiti maksimalan broj bodova. Njena scenska izvedba, odnosno ples s partnerom prepunim akrobacijama, nevjerojatno je preslikala koreografiju spota ‘Try’ pa su Anin fenomenalan nastup svi nagradili, te joj je pri ocjenjivanju dodijeljen maksimalan broj bodova.
Ana Maras Harmander- Moram priznati da si nas zbilja zabrinula da će ti se nešto desiti. Sandra je čak skočila u jednom momentu od straha! Ovo si apsolutno fantastično obavila. Ovo je nešto zbilja, zbilja teško jer ovaj spot kada je sniman ona nije pjevala naravno – rekao je nakon nastupa član žirija Tomo in der Muhlen.
- Pjevala je fantastično s obzirom na ove akrobacije koje je izvodila – komentirala je nastup Sandra Bagarić.
Posebno ju je dojmio dio u kojem je Ana bacivši partnera slomila stol.
- Drugi put si me brecnula kad se polomio onaj stol, jadan čovjek. Pokazat ćeš mi onaj zahvat sa stolom! – našalila se Sandra.
U sljedećoj emisija showa Tvoje lice zvuči poznato, Fil Tilen će nas zabavljati s hitovima od LMFAO, a Hana Hegedušić kao Danijela Martinović. Žanamari će postati Billy Joel, Filip Dizdar Tajči, a Kedžo postaje Carmen. Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao Adele. Lanu čeka muška uloga Seana Paula, kao i Anu Maras koja će se pojaviti kao Vlado Kalember.

Foto: Press

comment closed

>