Houdek: Danas je veliki dan za mene, dan koji sam čekao tako dugo
Piše: redakcija On 11 Svi, 2017 At 10:06 AM | Categorized As Glazba, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Eurovizija…

Ako prođemo u završnicu, kratko slavimo i onda se pripremamo za pohod na vrh, poručuje Houdek

Jacques Houdek- Laku noć, dragi prijatelji! Slatko sanjajte! Sutra je veliki dan za mene, dan koji sam čekao tako dugo… Neka Bog blagoslovi mene i moj tim, neka bude onako kako On želi da bude. Sretno, HRVATSKA!!! – objavio je naš predstavnik na Euroviziji Jacques Houdek na društvenoj mreži.
Hrvatska radiotelevizija i ove godine prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije. Danas, 11. svibnja na rasporedu je druga poluzavršna večer na kojoj će nastupiti HRT-ov eurovizijski predstavnik Jacques Houdek s pjesmom My friend. Završna večer na rasporedu je u subotu 13. svibnja.
- Prva nam je stepenica prolazak u završnicu, što mislim da je teži zadatak nego u njoj postići dobar rezultat. Ako prođemo u završnicu, kratko slavimo i onda se pripremamo za pohod na vrh – poručio je Jacques Houdek.
Jacques Houdek- Dobrota, ljubav, prijateljstvo – to su naši univerzalni jezici! Naše različitosti upravo nas u tim istinskim vrijednostima spajaju i čine svijet ljepšim te potvrđuju da je život čudo i da se to čudo događa baš svakoga dana. Presretan sam što akustičnu verziju prati ovaj fantastičan videozapis, koji i onima koji ne čuju omogućuje da dožive snažnu poruku pjesme. U tome vidim još jedno čudo koje pobuđuje velike emocije. Naš novi prijatelj Budo znakovnim je jezikom omogućio i gluhim osobama da dožive priču pjesme, a dodatno smo stihove preveli i na hrvatski jezik te stavili podnaslove koji će pomoći u shvaćanju poruke pjesme – naglasio je nedavno Houdek predstavljajući pjesmu My friend.

Foto: Screenshot Jacques Houdek društvena mreža, Press arhiva

comment closed

>