fbpx

Indira Levak: Imam laganu tremu, ali sve će biti lakše kad zapjevam uglas s publikom

Zagreb…

Colonia – Slavljenički koncert

Indira Levak

Indira Levak– Priznat ću vam, imam laganu tremu, ali sve će biti lakše kad se te večeri upale reflektori i zapjevam uglas s našom vjernom publikom! – rekla je Indira Levak o pripremama za slavljenički koncert kojim će Colonia održati u studenom.
Pripreme za slavljenički koncert Colonije su u završnoj fazi. Indira svakodnevno uvježbava koreografije s plesačima iz plesnog studija TransForm Crew koji će 5. studenog pratiti Indiru na pozornici male dvorane Doma sportova. Atraktivne koreografije dodatno će obogatiti scenski doživljaj energične Indire koja je pripremila brojna iznenađenja za rođendanski party. Uz prepoznatljiv zvuk Colonije možete očekivati i neke novitete, akustične verzije odabranih hitova koji su zapravo najava novog albuma koji je već u pripremi.
– Taj dio koncerta bit će zaista poseban. Bend sastavljen od najboljih hrvatskih glazbenika izvest će nekoliko naših pjesama u potpuno novim aranžmanima, a ja ću na kratko povući kočnicu, sjesti i pjevati! – kroz smijeh nam govori karizmatična Indira koja ne skriva uzbuđenje zbog slavljeničkog koncerta.

Indira Levak
Coloniju je kroz dva desetljeća pratio i zvuk tamburice koji su vješto ukomponirali u svoj stil. Tako će sa svojim dragim gostima, kolegama iz Slavonia banda izvesti nekoliko hitova, poput Gukni golube i Zlatni dvori.

Foto: Press