Senka Bulić: Da se ne bavim kazalištem, hrana bi bila moja preokupacija
Piše: Snježana Županović On 2 Tra, 2016 At 03:33 PM | Categorized As Gastro, Kazalište, Kultura, LifeStyle, Moda | With 0 Comments

Kulinarstvo…

Kazališna redateljica i glumica za portal Scena.hr otkriva kako se snalazi u kuhinji

Senka BulićSenka Bulić voli kuhati i veliki je gurman. Kaže da se ne bavi kazalištem, hrana bi bila njezina preokupacija.
- Moj tempo života ne dopušta mi da se kuhanju posvetim onoliko koliko mislim da bi trebalo. Mislim da bih se kuhanju morala posvećivati kao kazalištu. Ipak, kazalište trenutno vodi  – rekla je glumica. Najdraže jelo joj je bakalar.
- Volim pripremiti jela za više ljudi, ali nemam problem i samoj sebi prirediti gastro doživljaje. Nije ni to rijetko – ističe Senka. Prisjetila se mladosti i prvih kulinarskih iskustava.
- Kao mlađa sam bila manje zainteresirana za kuhanje, ali sam srećom upijala neke informacije o kuhanju, savjete koje sam slušala kod kuće. Smiješni su bili svi prvi pokušaji da se nešto bolje skuha, ambicija i kuharska traljavost istovremeno. Najsmješnije su bile želje da se u studentskim danima u Zagrebu stvori domaći kulinarski ugođaj – ispričala je glumica i kazališna redateljica. Senka je oprezna pri eksperimentiranju te je sklonija provjerenim izvrsnim namirnicama i jelima.
Trenutno snima nove nastavke serije ‘Nemoj nikome reći’, a u Šibeniku radila je na predstavi  ‘Zločin na kozjem otoku‘ s Vinkom Brešanom. Nakon režiranja predstave ‘Živjet ćemo bolje’ Senka je odmah nastavila glumački posao s novom ekipom u novom gradu.

Foto: Nenad Reberšak

comment closed

>