Ana Marija Vrdoljak: Obiteljska čarolija na Plitvičkim jezerima
Piše: Gordana Malašić Lazić On 25 Sij, 2017 At 04:32 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Za Scena.hr…

Kao u bajci Snježno kraljevstvo

Ana Marija VrdoljakGlumica Ana Marija Vrdoljak prošle godine imala je profesionalno vrlo dinamičnu i sadržajnu godinu koju je zaokružila premijerom serijala ‘Winnetou i Old Shatterhand‘ u Berlinu. Ana-Marija je u trećem dijelu serijala ostvarila zapaženu ulogu. Nakon svjetske premijere te izleta iz kazališnog u inozemne filmske vode, koje otvaraju nove prilike i profesionalno je osvježenje, glumica je s obitelji otišla na zasluženi odmor.

Ana Marija Vrdoljak

- Prošlih godina na skijanje smo išli u Sloveniju, no ovo zimovanje odlučili smo provesti u Hrvatskoj na Plitvičkim jezerima. Bili smo šest dana u hotelu u samom nacionalnom parku, a petnaestak minuta lagane šetnje od hotela u mjestu Mukinje nalazi se prekrasno uređeno skijalište i sanjkalište – otkrila je lijepa glumica za portal Scena.hr. Ana-Marija ističe da je uživala u svakom trenutku na zimskom odmoru. Zaljubila se čarobno zimsko izdanje Plitvičkih jezera. Posebno je uživala njezina kći.
Ana Marija Vrdoljak- Ivu Katarinu je beskrajno zabavljalo sanjkanje. Iako smo puno vremena provodili vani na niskim temperaturama i unatoč tome što je Iva smazala velike količine snijega, boravak u prirodi na svježem planinskom zraku prava su blagodat, tako da nije ni zakašljala, ni zašmrcala za vrijeme boravka u Lici. A sadržaja je bilo puno – od šetnje i obilaska Plitvičkih jezera, sanjkanja i skijanja danju, do večeri na bazenu i u kuglani gdje smo Iva i ja naučile kuglati. Lička kuhinja je fantastična. Ljudi su gostoljubivi i topli – ispričala je glumica koja se s odmora vratila puna dojmova.

Ana Marija Vrdoljak

- Plitvice su zimi pravo otkriće. Kao da smo bili u bajci Snježno kraljevstvo. Drveće i priroda je prekrivena snijegom, a zaleđeni slapovi i jezera čine cijeli ugođaj zaista prekrasnim. Niske temperature nisu spriječile ni turiste iz cijelog svijeta da obiđu jezera – naglasila je Ana-Marija. Dodaje da će ovo iskustvo sigurno ponoviti. Povratak u Zagreb za glumicu znači i povratak na kazališne daske.

Ana Marija Vrdoljak

- U matičnom kazalištu ‘Žar ptica’ igram u petnaest naslova, a početkom ožujka započinjem probe s redateljicom Slađanom Kilibarda za predstavu po romanu Mire Gavrana ‘Kako je tata osvojio mamu’ u adaptaciji Ane Prolić. Jako se veselim radu sa Slađanom, a ovo je i prvi put da će Miro Gavran biti izvođen u ‘Žar ptici’. Roman tematizira rastavu roditelja i predstava zbog svoje aktualnosti već sad izaziva veliki interes. Premijera će biti početkom svibnja. Uglavnom, posla je mnogo što me raduje, no isto je važno odmoriti se i svjež krenuti prema novim izazovima. A Plitvice su se kao mjesto za ugodan odmor pokazale sjajnim izborom – zaključila je Ana-Marija za portal Scena.hr.

Foto: Ana Marija Vrdoljak priv. album

comment closed

>