Anita Schmidt: Kuhanje je seksi!
Piše: Snježana Županović On 26 Sij, 2016 At 04:12 PM | Categorized As Gastro, LifeStyle, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

S glumicom u kuhinji…

Anita je za portal Scena.hr ispričala kako se snalazi u kuhinji, za koga obožava kuhati te na koja je jela izuzetno ponosna

Anita SchmidtGlumica već nakon jutarnje kave razmišlja što bi mogla ‘zakuhati’ suprugu. Anita Schmidt obožava kuhati, ali je i veliki gurman. Kaže kako nema najdraži recept.
- Totalna sam izjelica, volim sve i svašta jesti i kuhati – otkrila je Anita za portal Scena.hr. Ukusna jela voli pripremati za supruga, obitelj i prijatelje.
- Još se nitko nije žalio, a nije se valjda ni usudio, naime djelujem opako – naglasila je uz osmijeh. Saznali smo na koja jela je ponosna.
- Ako baš moram izdvojiti onda je to baklava, sarma, a za pečenje mesa sam majstorica – pohvalila se Anita. Glumica se prisjetila i jedne nezgode iz kuhinje.
Anita Schmidt- Kad sam jednom radila šećernu glazuru za tortu, dosta je šećera završilo na mojoj lijevoj ruci umjesto na kori od torte. Bilo je strašno bolno za mene. Dobila sam i gips, a mom perverznom mužu padale su svakakve ideje dok mi je pomagao kod tuširanja – šaljivo je ispričala glumica.
Anita nam je otkrila je li ikad kuhala u seksi izdanju.
- Svako kuhanje je seksi. Iz mjera predostrožnosti da se ne opečem, za vrijeme kuhanja ipak stavim makar pregaču za obranu strateških mjesta, a kad hrana stigne na stol, onda ‘ihaaj’! Mogu vam reći da je perilica za suđe vrlo interesantna u nastavku… – našalila se glumica za portal Scena.hr.

Foto: Anita Schmidt priv. album

comment closed

>