Anita Schmidt – rajsko ljeto na otoku Lesbos!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 7 Kol, 2015 At 03:49 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Grčka…

Glumica kaže da je zakleti nudista, voli putovanja, otkrivati nove okuse, mirise, prostore i ljude

Anita Schmidt- Ovo ljeto, kao i sva ljeta zadnjih 28 godina provodim sa svojim najdražim, životnim i putnim partnerom, suprugom Davorom. Upravo smo se prije nekoliko dana vratili s čarobnog  grčkog otoka Lesbosa – otkrila je Anita Schmidt za portal Scena.hr. Glumica i književnik obožavaju putovati, a s ljetovanja su se vratili puni dojmova.

-  Ljeti kao i cijele godine poseban mi je gušt otkrivati nove okuse, mirise, prostore i ljude. Idealno ljeto sadrži putovanja, putovanja i Anita Schmidtjoš putovanja… – naglasila je Anita. Glumica se prisjetila i ljetovanja na Kubi prije deset godina. Dok je plivala, kaže, često je mislila na morskog psa.
- Morala sam promatrati signalnu zastavicu kod službenog spasitelja plaže, kad je crvena onda je frka i bježi iz vode – otkrila je glumica. Anita kaže kako je zakleti nudista te nema problema sa skidanjem ispred kamere ili na plaži jer se ne srami svog tijela.

Anita Schmidt- Skidanje na sceni ili filmu je zapravo puno lakše nego zaista razotkriti svoju dušu – ističe glumica. Nakon povratka s ljetovanja, Anita uživa u dobrim filmovima,  gušta u kuhanju te isprobava nove recepte. Tako puni baterije za jesen kad je čeka rad na novim predstavama. Anita je i u pregovorima za neke televizijske produkcije.

Foto: Anita Schmid priv. album

comment closed

>