Ivan Rakitić: Vjerujemo u našeg izbornika Antu Čačića
Piše: Gordana Malašić Lazić On 6 Lis, 2015 At 04:14 PM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Podrška izborniku…

Ivan kaže da su igrači jako motivirani da vrate pozitivnu energiju u reprezentaciju

Ivan Rakitić, Darijo Srna- Meni se uvijek sviđa biti ovdje, među mojom braćom, mojim suigračima, jako smo motivirani da vratimo pozitivnu energiju koja nažalost sad nije najbolja. Radimo na tome, svu snagu ćemo uložiti i na kraju izbornik je taj koji će odlučiti što je najbolje za cijelu reprezentaciju. Ja sam tu da dam sve od sebe, nitko nema sigurno veću želju i motivaciju nego mi. Skupit ćemo svu snagu da svi zajedno budemo uspješni i ponosni na našu reprezentaciju – rekao je veznjak Ivan Rakitić uoči utakmice Hrvatske protiv Bugarske. Rakitić se osvrnuo i na prvo okupljanje reprezentacije s novim trenerom Antom Čačićem.
Ivan Rakitić, Darijo Srna- Izbornik ima veliko povjerenje u nas, poznaje nas sve jako dobro. Ja osobno sam sad drugi put razgovarao s njime jer je došao do Barcelone da se upoznamo, sve se čini jako pozitivno. Vjerujemo u našeg izbornika – naglasio je Rakitić. Veznjak se zahvalio i bivšem treneru.
- Isto, ovim putem se želim zahvaliti izborniku Niki Kovaču za sve što je dao nama. Idemo sad tim putem, znamo u kakvoj smo situaciji. Dat ćemo sve od sebe  i vjerujemo u sve nas igrače, tako isto u novog izbornika. Želimo imat njegovo povjerenje i želimo to isto uzvratiti na travnjaku – zaključio je igrač Barcelone. Ina je danas KBC-u Zagreb uručila donaciju od 150 tisuća kuna koja će omogućiti KBC-u Zagreb nabavku potrebne medicinske opreme namijenjene boljoj skrbi pacijenata Zavoda za pedijatrijsku hematologiju i onkologiju. Tom prilikom, Raktić i Darijo Srna razveselili su mališane  na odjelu pedijatrije KBC-a Zagreb te su im podijelili darove Ine i Hrvatskog nogometnog saveza.

Foto: Prisk

comment closed

>