Postaje majka: Ivana Gugić neće ići na svjetski izbor!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 8 Tra, 2015 At 04:43 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Sretna kraljica…

Sanja Bjedov Popović otkriva tko će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru

Ivana Gugić- Naša lijepa aktualna Kraljica Hrvatske Ivana Gugić će uskoro postati majka te naravno da neće ići na svjetski izbor ljepote. Nadamo se da će se i dalje dobro osjećati. Finalni izbor Kraljice Hrvatske će se održati 10. lipnja 2015. godine na Pagu u prekrasnom ekskluzivnom hotelu Luna Island, a Ivana Gugić će predati krunu novoizabranoj Kraljici Hrvatske koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote – rekla je Sanja Bjedov Popović za portal Scena.hr. Vlasnice izbora Kraljica Hrvatske, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, vesele se zbog Ivane i žele joj puno sreće.
- Veselimo se što će Ivana s nama provesti i nekoliko dana na pripremama i odmarati se u prekrasnom hotelu te predati krunu novoizabranoj kraljici – kazala je. Sanja i Tamara se nadaju da će nasljednica Ivane Gugić na svjetskom izboru biti uspješna kao i Kristina Bralo koja je na svjetskom izboru ljepote bila sedma.
- Kraljice Hrvatske su poznate po izvrsnim plasmanima. Zanimljivost ovogodišnjeg finalnog izbora je i da ćemo imati četiri voditeljice – Tinu Katanić, Kristinu Bralo, Paulu Jelinek i Anu Batarelo – naglasila je Sanja. Dodaje kako će i ove godine nacionalnu haljinu za novoizabranu kraljicu izraditi poznata i svjetski priznata etno dizajnerica Mina Petra.

Foto: Scena.hr

comment closed

>