Joško Lokas: Kviz Šifra i nagrada od 500 tisuća kuna
Piše: redakcija On 5 Ruj, 2016 At 03:12 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Kviz…

Domaći kviz Šifra uskoro na Hrvatskoj radioteleviziji

Joško Lokas- Šifra je u cijelosti domaći projekt. Na njemu su vrijedno radili zaposlenici Hrvatske radiotelevizije, scenografi, rasvjetljivači, tehnička ekipa i urednik emisije Igor Grković. Usto su domaći dizajneri osmislili vizualni identitet, a domaći autori glazbe cjelokupni audio koncept. Na kraju, i domaći autorski tim stoji iza te izvorne ideje – otkriva Joško Lokas.
Jedanput tjedno u trajanju do šezdeset minuta uz kviz Šifru gledatelji će provjeravati svoje znanje, a pred natjecateljima je zadatak da u nekoliko faza igre uz znanje ispitaju i svoju sigurnost u to je li upravo odabrani odgovor točan. Riječ je o zabavnom kvizu, s privlačnim audiovizualnim rješenjima, koji na savršen način spaja strategiju i rizik. Nedvojbeno je da će i gledatelji s natjecateljima proživljavati napete trenutke.
U ulozi voditelja na ekrane se vraća Joško Lokas.
- Nakon mnogobrojnih inozemnih licencnih kvizova Hrvatska radiotelevizija će nakon dugo vremena proizvesti domaći kviz, a pripremat ćemo ga u suradnji s produkcijskom kućom Tvornica bitova. Nadam se će se Šifra svidjeti gledateljima i da će biti rado gledana – ističe vršitelj dužnosti rukovoditelja Produkcijskoga odjela Zabava Hrvatske radiotelevizije Mario Sedmak.
Joško Lokas- Na danas često postavljeno pitanje Koja je vaša šifra?, odgovarat će kandidati koji uspiju doći na natjecateljsko mjesto s kojega mogu otići s osvojenim najvećim iznosom od 500 000 kuna – pojašnjava Joško Lokas i dodaje;
- Da zaključimo, kviz Šifra gledateljima Hrvatske radiotelevizije pružit će uzbudljivu igru i izniman audiovizualni doživljaj!”
U četvrtak 29. rujna na Prvome programu Hrvatske televizije započinje s emitiranjem novi domaći kviz Šifra.

Foto: Krasnodar Peršun za Hrvatsku radioteleviziju – Press

comment closed

>