Serija Novine otvorila devetu sezonu Art-kina
Piše: redakcija On 16 Ruj, 2016 At 11:15 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Rijeka…

Novine, Dalibor MatanićSerija ‘NovineDalibora Matanića svečano je otvorila devetu sezonu Art-kina u sklopu Sajma filma pred prepunom kino dvoranom te uz dodatnu paralelnu projekciju na Ljetnom Art-kinu. Riječani su imali priliku premijerno pogledati prve dvije epizode serije koja je snimana u Rijeci, a u čijem su nastanku sudjelovali brojni riječki glumci, glazbenici i filmaši.
A seriju Novine gledatelji će imati prilike gledati sredinom listopada na HRT-i.
- Dugoočekivanu seriju Novine gledatelji će moći vidjeti sredinom listopada na Prvome programu Hrvatske televizije – najavio je jučer vršitelj dužnosti glavnoga urednika Prvoga programa Hrvatske televizije Miro Branković.
Dalibor Matanić- Cijela serija je bila kao filmsko snimanje, mislim da se serija mora raditi kao film. Ljudi to onda vole gledati. Mislim da će biti interesa za drugu i treću sezonu što već imamo u planu. Međutim, to treba pustiti publici – rekao je Dalibor Matanić nedavno u intervju za portal Scena.hr.
U seriji Novine nastupit će osamdesetak glumaca, a glavne uloge tumače Branka Katić, Trpimir Jurkić, Goran Marković, Olga Pakalović, Dragan Despot, Zijad Gračić, Aleksandar Cvjetković, Edita Karađole, Zdenko Jelčić, Anja Matković, Tihana Lazović i drugi. Serija govori o turbulentnoj tranzicijskoj svakodnevici domaćega dnevnika Novine.

Foto: Press, Scena.hr

comment closed

>