Ekskluzivno: Otokar Levaj: Posjeti Las Vegas, pa ako baš moraš, umri
Piše: Gordana Malašić Lazić On 4 Ruj, 2016 At 05:57 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Tvornica iliuzija…

Glumac je upoznao Las Vegas, ali nije kockao. Oduševile su ga predstave, a show Davida Copperfielda glumca je razočarao. Impresioniran je bogatom ponudom grada i ljudima

Otokar Levaj- Las Vegas je ogromna tvornica iluzija, Disney za odrasle, područje gdje vas kao Pinocchia zavode skupim igračkama koje su tu postavljene samo da bi vam uzele novac! Mi smo u tome uživali pasivno, dakle ne kockajući se. Bili smo na uistinu veličanstvenim showovima koji se nude na svakom koraku. A i kad vas ništa od te ponude ne bi zanimalo, preostala bi vam šetnja gradom koji je pustinjsku panoramu pretvorio u izlog u kojem su izložena sva svjetska čuda arhitekture. Ukratko, proveli smo se fantastično – otkrio je svoje dojmove glumac. Otokar Levaj je sa suprugom posjetio Las Vegas. Kaže da u ‘grad grijeha’ nije išao zbog kocke.
- Već da bih postao ‘pravi’ Amerikanac, moram vidjeti nekoliko zbilja nezaobilaznih destinacija kao npr. Las Vegas, Niagara Waterfalls… – ističe ekskluzivno Otokar za portal Scena.hr.

“Vječni zalaz sunca u umjetno stvorenim eksterijerima”
U Las Vegasu glumcu su bili najzanimljiviji ljudi.
Otokar Levaj- Ta znatiželjna bujica u koju se utopite i kao u nekom raftingu svladavate hotel za hotelom, senzaciju za senzacijom u nekoj vrsti vječitog zalaza sunca u umjetno stvorenim eksterijerima ili stalne ‘noći’ u kockarnicama gdje vam uz šarmantne konobarice uzimaju, kako kome, džeparac ili životnu ušteđevinu – naglasio je Otokar te nastavio:
- U toj bujici ljudi ima svih rasa i zanimanja i izgleda od misica, od djece, pa mladih do 90- godišnjaka. Svi se oni nadaju da će osvojiti nemoguće i da će se doma vratiti bogatiji. Bogatiji da, ali za još jedno iskustvo.
Otokar je u svom prepoznatljivom stilu dodao kako se Zagreb najviše približio Las Vegasu.
- I to zahvaljujući dragom Mikiju La Fontaneu čije fontane su najvjerojatnije nadahnule našeg neumornog Načelnika – našalio se glumac.

“Show Davida Copperfielda je razočarenje”
Otokar je u Las Vegasu impresionirala bogata ponuda.
Otokar Levaj- Ovdje se nudi doslovno sve što se smatra zabavom kao i svi prateći sadržaji. I što je najvažnije, sva ta ponuda ima i svoje potrošače, jer doslovno za sve treba čekat u redu ili rezervirati danima prije. Svi showovi su puni, kockarnice rade non-stop, a razni dućani nude robu vrhunskih marki kao i onu za svačiji džep – ističe. Otokar i Dunja bili su na četiri predstave.
- Tri su me oduševile, a show Davida Copperfielda je razočarenje. Nažalost, vrijeme ga je pregazilo, pa danas bolje nastupe imaju i klinci na America’s Got Talent. No zato je revija ‘Las Vegas Show’, pa Cirque du Soleil vrhunski doživljaj od kojeg zastaje dah. Pogledali smo i predstavu za djecu s izvježbanim kućnim ljubimcima koja je ostavila odličan dojam, a mene su najviše veselile reakcije djece – ispričao nam je Otokar te zaključio:

“Posjeti Las Vegas, pa ako moraš – umri!”
- Moglo bi se reći da je Las Vegas za Ameriku isto što i Napulj za Europu. Posjeti ga, ispričaj unucima ili onome tko te želi slušati što si vidio, pa ako baš moraš, umri. Naravno kad za to dođe vrijeme!

Otokar Levaj

Foto: Otokar Levaj priv. album
Fotogalerija: 

comment closed

>