Stipe Miočić: Ponosan sam što me Hrvatska podupire!
Piše: redakcija On 1 Svi, 2017 At 10:12 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

UFC…

Zbog toga sam neopisivo sretan i to nije nešto što primam zdravo za gotovo, napisao je Stipe Miočić

Stipe Miočić- Kako se pripreme približavaju kraju, ne mogu si pomoći ne misliti na jednu cijelu državu koja svaki put stane iza mene i podupire me. Zbog toga sam neopisivo sretan i to nije nešto što primam zdravo za gotovo #Hrvatski #AndStill – objavio je na društvenoj mreži UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić.
- Sretno Stipe i nadamo se da ćeš sljedeću obranu naslova imati u meču koji će se održati u Hrvatskoj; Idemo Stipppeee – neki su od komentara obožavatelja.
Stipe Miočić, Mirko FilipovićNa događaju UFC 211, 13. svibnja 2017. godine, tako ćemo imati priliku gledati spektakularan meč između Stipe Miočića i Juniora Dos Santosa. Podsjetimo, Brazilac je porazio Miočića u njihovom prvom susretu, no mnogi misle da je Stipe zaslužio pobjedu. Stipe Miočić će tako po drugi put titulu braniti godinu dana nakon što ju je osvojio u Brazilu protiv Fabricia Werduma.
- Najbolji kompići – napisao je uz drugu fotografiju koju je Stipe objavio, a na fotografiji je s proslavljenim Mirkom Filipovićem uz natpis najbolji kompići.

Foto: Stipe Miočić društvena mreža

comment closed

>