fbpx

Cedevita porazom od Zvezde završila sezonu u ABA ligi

Zagreb…

Cedevita– Zvezda je zasluženo pobijedila. S obzirom kako smo prvo poluvrijeme odigrali napadački, trebali smo imati veću razliku, no promašili smo dosta otvorenih šuteva za tricu i razlika je na kraju poluvremena bila samo pet poena. U drugom poluvremenu je do izražaja došla veća fizička moć igrača Zvezde. Imali su više energije, a mi smo uz već otprije loš šut za tricu počeli i promašivati slobodna bacanja. Tu se Zvezda počela odvajati. Na kraju je Miller zabio važan koš u igri jedan na jedan, a na naš promašaj šuta za tricu Lazić je na drugoj strani pogodio preko ruke i zaključio utakmicu – rekao je poslije poraza Cedevite trener Zagrepčana Veljko Mršić.
CedevitaDvorana 2 Doma sportova sinoć je bila potpuno puna. Atmosfera je bila fantastična, karte su bile rasprodane, no Cedevita ipak nije uspjela u drugoj utakmici polufinalne serije doigravanja ABA lige pred svojim navijačima pobijediti Crvenu zvezdu Telekom i izboriti treću utakmicu u Beogradu. Gosti su slavili sa 73:65. Pobijedili su u seriji 2-0 i u finalu će igrati protiv Mega Leksa.
Prije početka utakmice direktor ABA lige Krešimir Novosel i sportski direktor ABA lige Žarko Čabarkapa uručili su nagrade Miri Bilanu i Ciboninom centru Anti Žižiću. Prvi je dobio nagradu za MVP-a ABA lige, a drugi za najboljeg mladog igrača.

Foto: Press