Goran Milović: Česi će biti težak protivnik!
Piše: redakcija On 8 Kol, 2015 At 05:32 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Split…

Goran Milović- Česi će biti težak protivnik, ali mi ćemo se za njih maksimalno pripremiti. Realno gledajući očekivali smo da bi nam mogao doći netko od ovih top europskih ekipa, a Slovan Liberec barem na papiru izgleda kao jedan od onih protivnika koji su uvjetno rečeno među lakšima. Kažem, uvjetno rečeno, jer u ovoj fazi više nema laganih protivnika. Ali s Česima se može igrati, rekao bih da su prolazni, ali naše ambicije moramo potvrditi na terenu u te dvije utakmice – rekao je Goran Milović.
Hajduk je u Nyonu dobio protivnika za sljedeće kolo Europske lige. Na putu Hajduku za ulazak u skupine je Slovan Liberec, a utakmice se igraju 20. i 27. kolovoza i prva će biti u Češkoj. Goran Milović, kapetan Hajduka, priznaje da je zadovoljan ždrijebom, a Slovan Liberec jako respektira.
Pomoćni trener Hajduka Joško Španjić upozorio je na ozbiljnost utakmica koje slijede.
- Česi su protivnik po mjeri, iako u ovoj fazi natjecanja više nema slabog protivnika. Učinit ćemo sve da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Slovan je lani bio tek 12. u prvenstvu, a u Europu su ušli kroz nacionalni kup i to naravno puno govori o njima. Svakoga moramo shvatiti jako ozbiljno i to ćemo napraviti sa Slovanom. Dobro ćemo se pripremiti. Nećemo ih podcijeniti – rekao je pomoćni trener Hajduka Joško Španjić.

Foto: HNK Hajduk

comment closed

>