Zoran Mamić: Nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna!
Piše: redakcija On 2 Lis, 2015 At 02:32 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Dinamo…

Modri su u srijedu na Allianz Areni u Ligi prvaka doživjeli poraz nakon 307 dana

Zoran Mamić- Već kad je serija prekinuta onda je mi je drago da je bilo protiv Bayerna. Bilo je to najbolje moguće predavanje. Mi vjerojatno nikada nećemo biti na takvom nivou, ali u skladu s našim mogućnostima trebamo stremiti ‘jedan-dva’ igri, brzim otvaranjima i ostalome što su oni doveli do savršenstva. Igraju jednostavno i s malo dodira, brzo se kreću, mijenjaju pozicije, stoperi im pucaju s naših 20 metara… Treba biti pametan i na svom nivou kopirati što je više moguće – rekao je trener Zoran Mamić pa se prisjetio osjećaja nakon manje od pola sata kad je na semaforu pisalo 4:0.
- Naravno da nije ugodno primiti četiri gola u 15-ak minuta; nismo na to naviknuti iako smo igrali protiv Bayerna. Velim, nije lijepo gubiti pa makar i od Bayerna.”
U drugoj skupini lige prvaka u kojoj je Dinamo, Olympiacos je dobio 3:2 u Londonu, bodovno se izjednačio s Modrima, a Topnike ostavio na nula bodova.
- Da ste me prije pitali rekao bih da je bolje da dobije Arsenal. S druge strane mi je drago je da je ovako završilo jer se stvarala slika je Olympiacos loš, a to nije istina jer se radi o sjajnoj ekipi i bit će nam jako teško – kaže trener pa zaključuje:
- Ipak, idemo utakmicu po utakmicu i koncentrirani smo na Inter.
Sljedećom prvenstvenom utakmicom u Zaprešiću Modri zaključuju još jedan ciklus. Nakon subote momčad će imati nekoliko slobodnih dana, a brojni reprezentativci će se priključiti svojim nacionalnim selekcijama diljem svijeta.

Foto: Press

comment closed

>