Ljubavni trokut na Farmi – Amorove strelice…
Piše: redakcija On 17 Lis, 2016 At 01:43 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Show…

Dok ljubuje s Tomislavom, Barbara je Kristijanu tiha patnja

Ljubavni trokutIzgleda kako ljubavne iskrice ne prestaju frcati na farmi, a Amorova strelica pogodila je i Kristijana. Svoje tihe patnje priznao je farmerima zelene zadruge dok su igrali igru boca istine.
Naime, Darko je upitao Kristijana gaji li na farmi neke veće osjećaje prema jednoj osobi, a on je sa smiješkom na licu priznao:
- Imam osjećaje. Logično je da ti se nakon mjesec i pol dana nešto dogodi. Najbolje bi bilo da probamo nešto poslije Farme jer tu smo pod pritiskom i nije to to, ne možeš se opustiti.
Iako Kristijan nije želio imenovati farmericu o kojoj je riječ, njegovoj zajednici bilo je jasno da se radi o Barbari, a Jasminu je zanimalo da li bi on bio s njom unatoč tome što je ona sada s Tomislavom.
- Pa recimo Gordan je bio s drugima, pa hoće biti s tobom. Mislim da nisu jedan za drugoga i mislim da bi možda ona bila sa mnom, ali da se na primjer zaljubim, preselio bih se ako treba. Više bih htio da se ona preseli kod mene, ali posla nema, pa je bolje da idem ja tamo.“ otvoreno je priznao.
Nakon što su završili s igrom, Darko i Kristijan su se povukli u sobu gdje mu je Darko udijelio neke ‘očinske’ savjete.
- Ti si meni jako drag, dobar si dečko, prepošten i nemoj srljati naglo. Odmah ću ti reći u startu, ta osoba nije za tebe, to je moje osobne mišljenje. Kao da si mi sin, ja bih ti to rekao – poručio mu je Darko i dodao:
- Ona ti može biti ovako neki gušt i prolazna veza, ali da uđeš dublje, ni u ludilu. Jer ona da imalo poštuje tebe i cijeni, ne bi radila to što radi. Osobno nemam ništa protiv Tome, ali razlika između njega i tebe je kao između neba i zemlje. A ona ne preza pred ničim.
Darko je još dodao kako smatra da Barbara nije u životu imala dovoljno avantura, pa je iz tog razloga i prešla u crvenu zadrugu, dok je Kristijan kazao kako smatra da je prešla na drugu farmu da bi dulje ostala u showu. Pred kraj razgovora, Darko ga je još jedanput upozorio da ne srlja, a Kristijan je zaključio:
- Mislim da ću poslije Farme imati više prilika. Možda mogu i bolje.
Tijekom igre još jedna stvar raznježila je farmere. Kada se boca okrenula u smjeru Jasmine i Gordana, Jasmina mu je postavila jedno vrlo škakljivo pitanje.
- Da ti daju ponudu, pola milijuna kuna, kuću i vrate ti roditelje u normalnom obliku, a na drugi stol stave ti mene. Što bi odabrao – zanimalo ju je, a Gordan je kao iz topa odgovorio:
- Ipak tebe!.
Hoće li Kristijan priznati svoje osjećaje Barbari te što će se dogoditi s njom i Tomislavom, ne propustite pratiti u Farmi od ponedjeljka do subote od 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press – Ljubavni trokut na Farmi

comment closed

>