Zorica Kondža: Uzbuđena sam jer je ovo važna obljetnica!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 18 Svi, 2015 At 06:45 PM | Categorized As Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Vatroslav Lisinski…

Glazbena diva koncertom će obilježiti 30 godina solističke karijere

Zorica Kondža- Hvala svima koji će doći na koncert jer je publika najvažniji faktor koji će tu večer učiniti savršenom i stvarno se nadam da će s koncerta otići ispunjeni kao i ja. Hvala i svima koji su sudjelovali u organizaciji i Zvonimiru Sunari – rekla je glazbena diva. Zorica Kondža 26. svibnja će nastupiti u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu, a koncertom će obilježiti 30 godina solističke karijere.
Tjedan dana prije velikog koncerta ‘Zorica Kondža – 30 godina‘, dvorana je u potpunosti rasprodana.

“Moj glas je spreman”
- Popis pjesama je spreman, probe su u tijeku, svi znaju što trebaju, a i moj je glas spreman. Malo sam uzbuđena jer mi je ovo ipak važna obljetnica, ali vjerujem da ću biti u savršenoj formi – zaključila je Kondža.
S njom će u Lisinskom kao gosti nastupiti Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Neno Belan te Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će joj se na pozornici pridružiti u izvedbi zajedničkih hitova.
- Hvala i kolegama što su se rado odazvali mome pozivu, drago mi je što ćemo nakon malo duže stanke opet zajedno stati na pozornicu i otpjevati naše duete, kazala je Kondža.

Doris Dragović: Oduvijek je Zorica bila posebna
O njoj samo riječi hvale ima bliska prijateljica Doris Dragović koja je Zoricu prošle godine pozvala kao posebnu gošću na svoj koncert u Lisinskom te su zajedno otpjevale ‘Zar je voljeti grijeh’.
- Oduvijek je Zorica bila posebna, od mladih dana je imala stvarnu moć, samopouzdanje, bistrinu i znanje. Činilo se da pred njom, onako mirno jakom, lako padaju maske. I danas mislim da pogledom može nekako proći kroz ljude – s velikom ljubavlju govori Doris, još jedna pripadnica zlatne splitske glazbene generacije. Kod Zorice najviše, kaže, cijeni toplinu i suosjećajnost, duhovitost kojom ju je dovodila do suza, otvorenost i ‘iskrenost do bola’.

“Njene pjesme se piju, njena muzika se diše”
- Sve mi je u njoj. To su sastojci pravog prijateljstva, a ja imam sreću i čast da to baštinim do danas. Njenu umjetnost bilo bi ludo stavljati u riječi, mogu samo reći – njene pjesme se piju, njena muzika se diše, Zorica se živi – naglasila je Doris. A da osim pjevanja Zorica ima još mnogo skrivenih talenata poput pričanja viceva i onog sportskog, pokazala je u emisiji ‘Večer na 8. katu’ Daniele Trbović koju možete pogledati u četvrtak u 20 sati na prvom programu HRT-a.

Foto: Press

comment closed

>