fbpx

Jared Leto kao Morbius sa zastrašujućom besmrtnošću

Trailer filma…

Morbius donosi priču o Michaelu Morbiusu, biokemičaru, dobitniku Nobelove nagrade, koji pokušava izliječiti svoju rijetku krvnu bolest eksperimentalnim postupkom

MorbiusKoliko daleko smo spremni ići kako bismo popravili nešto što je pokvareno? On je otišao predaleko i zbog toga platio visoku cijenu. Ovog ljeta u kina nam stiže akcijska horor priča o znanstveniku Michaelu Morbiusu koji se, tražeći lijek za svoju rijetku krvnu bolest, slučajno pretvori u živućeg vampira, a djelić ovog nadolazećeg filmskog spektakla pogledajte u prvom službenom traileru filma.
Morbius donosi priču o Michaelu Morbiusu, biokemičaru, dobitniku Nobelove nagrade, koji pokušava izliječiti svoju rijetku krvnu bolest eksperimentalnim postupkom, kombinirajući terapije elektrošokova i vampirske šišmiše. Rezultati su očekivano katastrofalni i doktor Morbius pretvori se u – živog vampira.
Potreba za krvlju kako bi preživio, skrivanje od danjeg svjetla neke su od tradicionalnih vampirskih sposobnosti koje dobije no uz to može i letjeti, ima nadljudsku snagu i mogućnost samoizlječenja. Kada ugrize svoje žrtve i pije njihovu krv, ti napadi često završe smrću, ali nikoga ne pretvaraju u vampira. Unatoč gađenju prema vlastitoj žeđi za krvlju Morbius odlučuje hvatati kriminalce koje smatra nedostojnima života.
Morbius je Spider-Manov spin-off film te, uz Venoma, dio posebnog tzv. Spidersvemira. Morbius, koji je u Marvelovim stripovima ponekad negativac, a ponekad anti-heroj, pripada Spider-Man franšizi, a stvorili su ga Roy Thomas i Gil Kane. Prvi put se pojavio na stranicama stripa o Čudesnom Spider-Manu sada već davne 1971. godine.
Jared Leto našao se u vodećoj ulozi antijunaka Morbiusa. Osim Leta u filmu glume Jared Harris (Mad Men), Adria Arjona (Pacific Rim Uprising), Tyrese Gibson (The Fate of the Furious) i Matt Smith (Doctor Who).
Morbius u kina stiže na ljeto 2020.

Foto: Press
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=98Bi9Ow9eGM[/embedyt]