fbpx

Severina: Ovo će biti dobra noć predosjećam!

Rujanfest– Ovo će biti drugačiji i opušteniji koncert. Kada imate zadani koncept kao što je bilo sa turnejom ‘Dobrodošao u klub’, ne možete pjevati sve pjesme koje ljudi vole i žele čuti. Zato će ovo večeras biti dobra noć predosjećam – rekla je dobro raspoložena Severina uoči koncerta na Rujanfestu.
Sve je spremno za veliki gastro – zabavni spektakl. Danas počinje šesti po redu Rujanfest, a otvara ga najpopularnija regionalna glazbenica Severina. Sarajevski rockeri Crvena jabuka večeras nastupaju na pozornici West, a najljepše dalmatinske pjesme izvest će klapa Rišpet.
Crvena jabukaNa West pozornici večeras nas očekuje sarajevska rock grupa Crvena jabuka, a najljepše dalmatinske pjesme zapjevat će jedna od najtraženijih hrvatskih klapa Rišpet, na pozornici Rujan prije nastupa Severine.
Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj, rujanfestMakedonskoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 80 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.
Karte za koncert Severine mogu se osigurati po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima, a prodaji su i fan pit karte po cijeni od 45 kn. Karte za ostale koncerte plaćaju se simboličnih 20 kn nakon 19 h. Sve informacije o Rujanfestu možete pronaći i na službenoj stranici www.rujanfest.com.