fbpx

Franka Batelić: Video poruka pred put na Eurosong 2018.

Video…

Franka Batelić– Želim ostaviti dio sebe na toj pozornici. Želim da se naši gledatelji ponose pred malim ekranima. Hvala HRT-u što mi dozvoljava da budemo kreativni i napravimo dobar posao. Ne treba odustati svojih snova. Bit će trenutaka kad će se taj san činiti toliko dalekim, nemogućim, nedostižnim. Ali budite uporni jer sve je moguće. Ne postoji ništa što ne možete postići – rekla je Franka nedavno u razgovoru za portal Scena.hr.
Lijepa pjevačica Franka Batelić predstavljat će Hrvatsku s pjesmom ‘Crazy‘ na ovogodišnjem 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu.
– Sve je spremno. Sutra krećemo… Eurosong je Frankin san, njezinog tate i moj!… Sjećam se koliko puta kroz godine smo kombinirali, raspravljali i slagali Eurosong priču. Dva puta nije bilo njezino vrijeme. Sad je došlo! Vidim to na njoj svakog dana! I vjerujem! Sve se posložilo, valjda baš kako treba biti. Da je zadnjih šest mjeseci bilo lako, nije… ali da sam uživao, jesam! Uz potporu prije svega, ali i svaki loš trenutak, svaki ubod i svaka packa bili su škola. Nastupamo 12. Kažu da je to savršen broj! Godina se sastoji od 12 mjeseci, dan od 12 sati svjetla i 12 sati mraka, postoji 12 glazbenih tonova… I baš zato mislim, što god bude 8. svibnja – baš tako mora biti. I bit ćemo sretni! – objavio je Frankin menađer Siniša Bevanda na društvenoj mreži.
A Franka Batelić je putem videa poslala poruku svim obožavateljima;

Foto: Screenshot YouTube
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jJv6QM5owCg[/embedyt]