fbpx

Koji plesni par prvi napušta show Ples sa zvijezdama?

Show…

Ples sa zvijezdama – Prvo ispadanje ove nedjelje

Ples sa zvijezdamaNakon što smo u prvoj emisiji showa Ples sa zvijezdama uz standardne i latinskoameričke stilove po prvi put vidjeli i jazz dance, druga emisija opet donosi jedno iznenađenje. To je hip hop kojeg će otplesati Ecija Ojdanić i Marko Šapina. Quickstepom je ovaj par prvi od njih ukupno 11 probio led na plesnom podiju hit showa Ples sa zvijezdama. Svi su protekle nedjelje dobili ocjene žirija za svoje nastupe, a oni se prenose i u ovotjednu emisiju kada će na konačan rezultat utjecati i glasovanje publike.
Hoće li Eciji i Marku hip hop osigurati veću naklonost žirija, ali i potaknuti glasove gledatelja, saznat ćemo uskoro. Najbolji par prve emisije kojeg čine Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić, možda malo nešto opuštenije ulazi u drugu emisiju uživo jer su ipak prije tjedan dana osvojili najveće ocjene od žirija, no sada ćemo vidjeti kako su uvježbali sambu. Marko Grubnić i Ela Vuković ostavili su emocije na plesnom podiju prošle nedjelje, a vidjet ćemo sada kako im leži quickstep. Jive su već plesali Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt, no sada je ovaj plesni stil zadan Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić, ali i Viktoriji Đonlić Rađa i Marku Mrkiću. Ana i Mario će se za simpatije i glasove publike te naklonost žirija boriti u cha-cha-cha ritmu, a u istom plesnom stilu vidjet ćemo i Sonju Kovač i Gordana Vogleša. Nives Celzijus i Mateo Cvenić nakon tanga ulaze u ritam rumbe, dok će sambu zaplesati Damir Kedžo i Helena Janjušević.
Davor Garić i Valentina Walme primili su dosta kritika od strane žirija što se odrazilo i na ocjenjivanje, no vidjet ćemo hoće li im tango dati bolju priliku da plesnim znanjem razuvjere žiri, ali i gledatelje koji im svojim glasovima mogu dati priliku za bolje rangiranje na bodovnoj ljestvici. Ivan Šarić i Paula Jeričević zaplesat će ove nedjelje engleski valcer, a jesu li se dovoljno uskladili u ovom plesnom stilu ili im ipak bolje leži cha-cha-cha koji su izveli u prvoj emisiji, prosudit će gledatelji i stručni žiri.
Ove nedjelje prvi par će napustiti show Ples sa zvijezdama, a nakon što se ocjene žirija i glasovi publike pretvore u bodove vidjet ćemo i koja će dva najslabije plasirana para dobiti priliku boriti se za ostanak u ‘Plesu sa zvijezdama’. Naime, na kraju zabavne i uzbudljive emisije uslijedit će plesni dvoboj u kojem će se parovi boriti za ostanak u natjecanju.

Foto: Press