fbpx

Tara se vraća na scenu: Ne vjeruj muškarcima

Video…

To je pjesma koja mi se svidjela na prvu, kaže Tara

Tara– Vrijeme je za novi početak, samostalnu glazbenu karijeru – rekla je Tara koja s novom pjesmom najavljuje i novi zvuk.
Nakon četiri godine pauze, na domaću glazbenu scenu vraća se Tara, bivša pjevačica grupe Karma. Tara je za pjesmu ‘Ne vjeruj muškarcima‘ snimila i spot u režiji Darija Radusina koji je kroz priču studijskog snimanja pokazao Taru u najboljem svjetlu.
– Nije me bilo nekoliko godina na sceni, odlučila sam se povući kako bih se realizirala kao majka i posvetila obitelji. Dosta se toga promijenilo u tom periodu, naša glazbena scena, ali i ja. Više se nisam vidjela kao dio benda i zato sam odlučila napraviti novi koncept i stilski zaokret u karijeri – dodala je Tara.
Dušan Bačić potpisuje glazbu i tekst za pjesmu ‘Ne vjeruj muškarcima’, a aranžman Bojan Dragojević.
– To je pjesma koja mi se svidjela na prvu. Ritam, melodijska linija, tekst koji nije tipičan, sve je bilo baš kako treba. Odmah sam znala da je to moja karta za povratak!- ispričala je Tara.
U pripremi je i velika povratnička turneja na kojoj će Tara, uz nove pjesme, izvoditi i velike hitove grupe Karma, ali u novim aranžmanima.

Foto: Press – Jure Perišić
Video:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TZl4rIpaVsQ[/embedyt]