fbpx

Umro je Nebojša Glogovac. Prijatelji i kolege dirljivim riječima oprostili se od Nebojše

Tužna vijest…

Emotivne poruke na društvenoj mreži napisali su brojni glumci, a među njima Sergej Trifunović, Andrej Dojkić, Nataša Ninković…

Nebojša Glogovac, Andrej Dojkić– Nebojša glumčino i ljudino. Počivaj u miru – oprostio se od prijatelja i kolege Andrej Dojkić na društvenoj mreži. Glumac Nebojša Glogovac umro je jutros u 49. godini. Njegova smrt duboko je potresla cijelu regiju. Od glumca se oprostila i srpska glumica Nataša Ninković.
– Zauvijek u mom srcu. S anđelima mili moj – napisala je tužna glumica Ninković. Emotivnu i dirljivu poruku na društvenoj mreži napisao je i glumac Sergej Trifunović.
Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović– Ne znam što bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, da kad dođe moj trenutak, volio bih da me ti sačekaš tamo.
Nebojša je odigrao brojne uloge, a među njima bila je i uloga u filmu ‘Kad porastem biću Kengur’ i ‘Do koske’. Hrvatska javnost će ga pamtiti i po vrhunskoj i izuzetnoj emotivnoj ulozi u filmu Ustav RH, a glumio je i u televizijskim serijama i Kud puklo da puklo i Stella. Glogovac je glumačku karijeru započeo u nekad popularnoj seriji ‘Bolji život’ gdje je imao ulogu školskog kolege Slobodana Popadića kojeg je glumio Dragan Bjelogrlić.

Foto: Sergej Trifunović društv. mreža, Andrej Dojkić društv. mreža

View this post on Instagram

Sa Andjelima mili moj..

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on