fbpx

Voice: Osam natjecatelja izborilo put u nastavak showa

Zagreb..

Iva Islambegović, Mija Mihanović, Goran Orešković, Maria Florencia Celani, Eric Vidović, Tea Lovreković, Tin Šarić i Bernarda Bobovečki u nastavku showa The Voice

The Voice

The VoiceKonkurencija je žestoka, komentirali su mentori tijekom emisije The Voice u kojoj je bilo 12 izvedbi, a osam je natjecatelja izborilo put u nastavak natjecanja. To su Iva Islambegović, Mija Mihanović, Goran Orešković, Maria Florencia Celani, Eric Vidović, Tea Lovreković, Tin Šarić i Bernarda Bobovečki. I u drugoj epizodi gledatelji su mogli vidjeti koliko detalja presuđuje kod donošenja odluke o okretu mentora i odluci da nekoga uzmu u svoje timove. Mentori i u drugoj epizodi nisu štedjeli glasove, pjevali su s natjecateljima, zabavljali publiku u studiju i priuštili odličnu zabavu gledateljima.
Nakon druge audicijske emisije showa The Voice timovi se postupno pune. U timu Gobac tako je već pet natjecatelja, u Timu Vanna i Timu Ivan po četvero te u Timu Massimo tri natjecatelja. Svaki mentor u audicijama sastavlja tim koji čini deset natjecatelja koji nastavljaju put kroz The Voice Hrvatska nastupima u nokautima.

Foto: Press – Dario Njavro/HRT