fbpx

Tko su modeli nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb?

Dreft Fashion WeekTko su modeli koji su svojom karizmom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb. Jučer je u Zagrebu održan casting za manekenke koje će nositi ovosezonske revije Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će se održati od 20. do 23. studenog u Hypo Centru. S obzirom na značaj Fashion Weeka u životopisu svakog modela koji planira karijeru osim u Hrvatskoj, graditi i u inozemstvu, kao i uvijek na castingu se okupio ogroman broj prelijepih modela. Osim već domaćim dizajnerima poznatih lica koja iz sezonu u sezonu zagrebačkoj publici predstavljaju njihove vizije za sljedeću sezonu, na castingu se okupio i veliki broj novih manekenskih lica koja će tek dobiti priliku postati dizajnerske muze i miljenice.
Dreft Fashion Week_1Neki od dizajnera koji su jučer birali djevojke koje će prošetati pistom u njihovim kreacijama su Ivana Popović, Marija Cvitanović, Iggy Popović, Artiđana i Kristina Fazinić, Simone Manojlović, Natalija Smogor te pobjednice Dreft Next Generation natječaja, Mirjan Krajina i Ana-Marija Kralj.
Tko su ti modeli koji su svojom karizmom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb.

Foto: Press Scena.hr