fbpx

U Hotel Dubrovnik uloženo je 20 milijuna kuna!

HotelNakon dvije godine svakodnevnih radova i uloženih 20 milijuna kuna, zagrebački Hotel Dubrovnik, svečanom je večerom svojim gostima i uzvanicima otvorio vrata svojih redizajiranih prostora i prestavio nove vizije svoga poslovanja. Hotel smješten u samom centru Zagreba, već je pune 84. godine nezaobilazan dio zagrebačke svakodnevnice i mjesto koje rado posjećuju sve generacije zagrepčana, ali i mnogi gosti i turisti koji posjećuju Zagreb. Redizajnom i preuređenjem, Hotel Dubrovnik dobio je neke nove, futurističke konture, ali i zadržao kulturnu baštinu i svoje izvorne temelje kojima se ponosi i na čemu temelji filozofiju svoga poslovanja.
Generalni direktor hotela Stjepko Bulić, kaže, da je ponosan na sve učinjeno te da se veseli novim izazovima i neiscrpnim potencijalima Hotela Dubrovnik. Ponosan je sinoć bio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je pohvalio sve one koji su Hotelu Dubrovnik dali novi izgled.
stjepko bulic_milan Bandic_pero novakUz gradonačelnika Bandića gosti Hotela Dubrovnik bili su i njegovi stalni gosti Tihana Harapin i Saša Zelepugin, Nora Krstulović, Ibrica Jusić, karikaturist Otto Reisinger, bivši top model Zvončica Vucković, estetski kirurzi Tončić, meteorolog Ivan Čačić, Ivana Husar Mlinac, ali i mnogi drugi koji svaki dan započinju kavom u svom omiljenom hotelu u srcu Zagreba. Brojni gosti, svečana gala večera, odlične kulinarske delicije i probrana vina, bili su samo šlag na tortu jedne lijepe večeri koja je obilježila nove smjerove Hotela Dubrovniku, a gradu Zagrebu podarila još jedno prekrasno mjesto koje će sa zadovoljstovom posjećivati mnogi.
U hotelu je renovirana većina od 232 sobe te predsjednički apartman ‘Dubrovnik Crown Suite’ s terasom s pogledom na Trg bana Jelačića. Ujedno je uređeno šest novih kongresnih dvorana, kapaciteta 400 osoba, koje su opremljene najsuvremenijom tehnologijom i za koje Trg bana Jelačića predstavlja jedinstvenu živu kulisu u kojoj će od sada moći uživati svi oni koji kao gosti posjete novouređene prostore Hotela Dubrovnik.