fbpx

Ekskluzivno Dajana Gudić: Ništa se nije dogodilo između Luke Modrića i mene!

Dajana Gudić: Ništa se nije dogodilo između Luke Modrića i mene!

Scena.hr donosi ekskluzivni intervju i dosad neobjavljenu fotografiju lijepe TV prezenterice Dajane Gudić iz Los Angelesa, koja je nedavno u noćnom klubu na partyju fotografirana s našim nogometašem Lukom Modrićem. Dajana je ekskluzivno za portal Scena.hr pričala o svojoj uspješnoj karijeri, ali je progovorila i o fotografijama koje su izazvale veliku medijsku pozornost.

Luka Modrić i Dajana Gudić

Luka Modrić i Dajana Gudić

Scena: U Los Angelesu radite kao TV prezenterica i kao model, recite nam kako je počela vaša karijera te za koju TV kuću radite i za koju modnu agenciju?
Radim za L.A Models i CBS. Pored toga, u suradnji sam s producenticom koja je radila sa Oprah Winfrey 26 godina. Radimo na novom reality programu o kojem još ne mogu pričati, ali sam jako uzbuđena zbog toga. Moja karijera je počela još prije devet godina kad sam bila u šopingu gdje me je zapazio jedan talentirani fotograf. Rekao mi je da imam pravi izgled za televiziju i da misli da će me kamera jako zavoljeti i sve je tako počelo.

Scena: Odakle su vaši roditelji i dolazite li u Hrvatsku na odmor?
Ja sam se rodila u Sarajevu. Živjela sam u malom gradu, Breza i s 14 godina sam se preselila u Ameriku. Školovala sam se u Clevelandu i Ohiju te nakon fakulteta sam se preselila u Los Angeles zbog karijere. A u Hrvatsku dolazim svako ljeto i uživam na Jadranu.

Dajana Gudic_1

Scena: Družite se sa slavnim osobama, s kime ste od njih prijateljica?
Družim se sa dosta slavnih i zbog posla sam uvijek u njihovom krugu, ali ne bih nabrajala imena.

Scena: Upoznali ste Paris Hilton, gdje ste je upoznali i jeste li ostale u kontaktu?
Paris Hilton sam upoznala preko prijatelja koji je radio na njezinom albumu. Pozvala nas je na party u svojoj kući u Malibu i tu smo se bolje upoznale. Pozdravimo se kad se vidimo, ali nismo u stalnom kontaktu.

Scena: Koji vam je najomiljeniji noćni klub u Los Angelesu?
L. A ima dosta odličnih klubova, ali ja bih izdvojila AV i Supperclub kao moje omiljene.

Scena: Koji vam je hobi?
Volim plesati i učim različite vrste plesa. Pored toga, putujem i učim o ljudima i kulturama širom svijeta.

Scena: Kako održavate liniju i lijep izgled? 
Vjerujem da su najljepše žene one koje su sretne i zadovoljne sobom. Ja sam jedna od njih. Pokušavam trenirati tri puta na tjedan i jako sam aktivna.

Scena: Koje snimanje biste istaknuli kao posebno lijepo?
Ja doista uživam u svakom snimanju jer radim ono što volim, tako da je svako snimanje lijepo na svoj način.

Dajana Gudic_2

Scena: Koji su planovi u karijeri?
Kad završim sa snimanjem showa o kojem još ne mogu pričati, namjeravam najviše vremena posvetiti knjizi koju pišem, a potom želim voditi posebne događaje s crvenog tepiha.

Scena: Pišete knjigu, recite nam nešto više o tome?
Pišem svoju biografiju, od djetinjstva i života tijekom rata pa sve do danas. Moj život je dosta drugačiji od većine djevojaka mojih godina i vjerujem da će se moći izvući pouka iz moje knjige i da će ljudi nešto i naučiti.

Scena: Imate li dečka? Kakav muškarac vas može osvojiti?
Trenutno nemam dečka i super mi je. Inače, da me muškarac osvoji, on mora biti iskren, pametan i spontan. Volim iznenađenja i romantiku.

Dajana Gudic

Scena: Znamo za susret i fotografije s nogometašem Lukom Modrićem u noćnom klubu, je li vas neugodno iznenadila vijest da su se svi mediji raspisali o tome?
Tako je i zaista su me mediji šokirali. Ja se družim i slikam s mnogo poznatih i nikad mi se ništa slično nije dogodilo. Novinari svašta pišu, ali da vam iskreno kažem, to me previše ne zanima niti mi utječe na raspoloženje jer znam da se ništa nije dogodilo između Luke i mene. Moji bližnji znaju kakva sam osoba, za ostale nije ni bitno. Ja poštujem Luku i njegovu obitelj kao što i on poštuje mene i naš odnos je bio čisto prijateljski.

Scena: Pratite li nogomet?
Nogomet sam pratila samo kao mala kad mi tata nije dao da prebacim kanal… haha.

Scena: Što biste poručili čitateljima u Hrvatskoj?
Puno pozdrava vama i vašim čitateljima u Hrvatskoj.

Foto: Dajana Gudić priv. album