fbpx

Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije

Zagreb…

Miss Supranational

Petra Bojić, Miss Supranational– Ovih 15 dana u Poljskoj kao predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru Miss Supranational će mi ostati u lijepom sjećanju – rekla je u prosincu Petra Bojić za portal Scena.hr
Prošlogodišnja pobjednica i službena predstavnica Hrvatske Petra Bojić izvrsno je predstavila našu zemlju na svjetskom izboru Miss Supranatinal 2016. koji se održao u prosincu u Poljskoj. A idući tjedan, u srijedu, 22. ožujka 2017. godine s početkom u 20.00 sati, u dvorani Vatroslav Lisinski na programu je izbor za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije.
Miss Supranational– Petra je bila jako zapažena na izboru, a na nacionalnoj večeri podijelila je stotinjak licitarskih srca. Novost ove godine je da smo uključili i Miss Supranational dijaspore u izbor, a kao prvi regionalni izbor u srijedu, 22. ožujka, će biti izabrana Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije. Zatim slijede izbori u travnju u Križevcima, početkom svibnja u Austriji za dijasporu… – poručuju iz Direkcije izbora, vlasnice licence Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović.
– Ove godine za izbor Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije glavni pokrovitelj je grad Zagreb i gradonačelnik Milan Bandić, skulpturu za Miss Supranational izrađuje magistar kiparstva Mate Turić – Mata Croata, a uz renomirane modne dizajnere i glazbene goste te uzvanike, medijski nas prate portal Scena.hr, Direktno, Večernji list, Z1, Nova TV, Total TV, Hana zna, Zagrljaj ljepote… Cvjetnu scenografiju i ovaj put potpisuje Vrtni centar MBM i cvjetni dizajner Marko Polak. Kroz večer će nas voditi lijepa Hana Tabaković, a pobjednice će uz mnoge vrijedne nagrade osvojiti i direktan ulazak u finale koji će se održati početkom lipnja – kažu iz direkcije.

Foto: Scena.hr, Press