Profokus: Pozivamo vas na Proljetni nails design natjecanje
By redakcija On 7 ožu., 2019 At 10:13 AM | Categorized As Naslovnica, Profokus, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Proljetni nails design– Učilište Profokus vas poziva na natjecanje za dizajn noktiju ‘Proljetni nails design‘ koje će se 8. ožujka 2019. godine u 11.30 sati održati na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Pridružite nam se i pružite podršku našim mladim natjecateljicama za koje ne sumnjamo da će Vas inspirirati i oduševiti svojom kreativnošću – pozivaju iz Učilišta Profokus.
Sutra, 8. ožujka 2019. godine s početkom u 11.30 sati održat će se natjecanje Proljetni nails design na pozornici Beauty & Hair Expo Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Radi se o prvom takvom natjecanju u organizaciji Učilišta Profokus i tima Beauty & Hair Expo Zagreb namijenjenom mladim početnicima i učenicima srednjih škola koji će pred stručnim žirijem predstaviti svoju interpretaciju teme – noktiju ukrašenih i oslikanih u duhu proljeća.
Natjecateljice će svoje vještine prezentirati pred stručnim žirijem u sastavu:
Azra Jahić – zastupnik Magnetic Nails
Nikolatta Lavrić Neer – zastupnica Crystal Nails i Marily Nails

Predstavljamo naših šest talentiranih natjecateljica koje su prošle prvi krug natjecanja:
1. Monika Cvilko, Obrtnicka skola za osobne usluge
2. Alja Čančala, Srednja Zdravstvena I Kozmetična Škola Maribor
3. Mihaela Felix, Srednja strukovna škola Velika Gorica
4. Sara Jesenko, Zdravstveno učilište
4. Ivana Mikulčić, Zdravstveno učilište
5.Katarina Palatinuš, Zdravstveno učilište
6. Laura Purgovečki, Obrtnicka skola za osobne usluge

Proljetni nails design

– Organizacijom ovog natjecanja Učilište Profokus nastoji potaknuti početnike i učenike srednjih škola da prezentiraju vlastite ideje te nastave razvijati svoju kreativnost koja im u budućnosti može donijeti značajnu kompetitivnost na tržištu rada. Sve finalistice dobiti će diplomu o sudjelovanju na natjecanju, a za tri najbolja rada osigurani su sponzorski paketi – nagradu za prvo mjesto dodijelit će Magnetic Nails, za drugo mjesto Crystal Nails te za treće mjesto Marily Nails. Pobjednik će osvojiti i kotizaciju za 11. Međunarodno natjecanje u Nail Desingu 2019 u Portorožu – zaključuju iz Učilišta Profokus.

Foto: Press – Profokus

comment closed