Rukovodstvo HNS-a ugostilo delegaciju iz Indije

Zagreb…

U nedjelju je u Zagrebu održan sastanak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Šukerom i Indijskog nogometnog saveza zajedno s indijskim izbornikom Štimcem.
Predsjednik HNS-a Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić ugostili su u nedjelju u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza ugledne predstavnike indijskog nogometa.
Delegaciju Indijskog nogometnog saveza činili su glavni tajnik Kushal Das, direktor reprezentacije Abhishek Yadav, izvršni direktor tvrtke Serneke International i investitor Prashant Agarwal i izbornik seniorske nacionalne selekcije Igor Štimac, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Vatrenih.
Razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta.
Tom su prigodom uručeni i prigodni darovi, uključujući i dresove aktualnih svjetskih doprvaka – uz podsjetnik i na osvajanje svjetske bronce u Francuskoj ’98, kada su Vatrene predvodili upravo najbolji strijelac prvenstva Šuker i jedan od stupova obrane Štimac.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez