2Cellos oduševili svjetsku nogometnu elitu!
Piše: redakcija On 12 sij., 2016 At 10:59 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zurich….

Izvedbom pjesme ‘Thunderstruck’ 2Cellos otvorili dodjelu Zlatne lopte

2Cellos– Bilo je ovo fenomenalno iskustvo, svi su bili oduševljeni našom izvedbom i bili su jako pristupačni i dragi. Posebno nam je bilo drago vidjeti našeg Luku Modrića među velikanima. S njim smo se jako brzo sprijateljili – poručuju 2Cellos, Luka i Stjepan, koji su naravno imali priliku i čast družiti se i fotografirati s ljudima koje obožavaju gledati na nogometnom terenu: Ronaldom, Neymarom, Messijem
Sjajnom izvedbom skladbe ‘Thunderstruck’, 2Cellosdvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser jučer su otvorili dodjelu Zlatne lopte u Švicarskoj. Time su na najprestižnijoj dodjeli individualne nagrade nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini, naši vrhunski virtuozi ponovno oduševili i to slavne osobe iz sporta te još jednom promovirali Hrvatsku. Veselje i čast su bili tim veći jer je ondje slavio još jedan virtuoz iz Hrvatske – Luka Modrić koji je na dodjeli izabran za člana idealne momčadi 2015. godine.
Stjepan Hauser i Luka Šulić time su nastavili niz druženja i suradnji s poznatim osobama iz svijeta slavnih. Ovim FIFA-inim 2Cellosizborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talent i trud. Uz to, ovim su gostovanjem još jednom doprinjeli promociji Hrvatske u svijetu. Uz njih je na dodjeli Zlatne lopte nastupila i Leona Lewis.

Foto: Promo

comment closed