fbpx

Bojan Jambrošić i Laura Mjeda obradili svjetski poznati hit

Glazbeno osvježenje…

Bojan Jambrošić– Suradnja s Laurom pravo je osvježenje za mene. Ovime smo dokazali kad se dvoje ljudi zaljubljenih u glazbu poveže i počne raditi na nekom glazbenom projektu, rezultat ne može biti loš. Uživali smo u ovoj live izvedbi a nadamo se da ćemo pozitivne vibracije sa snimanja prenijeti i na publiku – rekao je Bojan Jambrošić.
Nakon što je krajem prošle godine predstavio nekoliko izuzetno uspješnih akustičnih obrada, od kojih su obrade Brune Marsa te legendarne grupe Queen kod publike odlično prihvaćene, Bojan Jambrošić predstavlja akustični duet s koprivničkom glazbenicom Laurom Mjeda. Radi se o obradi jednog od najljepših ljubavnih dueta nove glazbene produkcije – pjesmi Beneath Your Beautiful koju u originalu izvode britanski glazbenici Labirinth & Emeli Sande.
Gitaru je odsvirao Matija Evačić s kojim Jambrošić surađuje na akustičnim nastupima po klubovima diljem Hrvatske, a gostujući glazbenik je koprivnički saksofonist Luka Osrečak.
Kao i na prethodnim Bojanovim obradama, za video i audio produkciju zaslužna je NEXUS produkcija. Obrada je snimljena u Lord Songs studiju Dalibora Grubačevića, za mix je zaslužan Tomislav Horvatinović, a producent kao i na prethodnim akustičnim obradama je Marko Horvat.

Foto: Press

Video: [vsw id=”In7vxYfCjog” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]