fbpx

Halid Bešlić i prijatelji u KD Vatroslav Lisinski!

Zagreb…

Glazbena čarolija u Lisinskom – ne propustite koncerte ‘Halid Bešlić i prijatelji’

Halid BešlićLjubav Halida Bešlića i zagrebačke publike svima je dobro poznata, a svoju će potvrdu još jednom dobiti ovog petka i nedjelje. Svoju vjernu publiku svih generacija, Halid Bešlić će ponovno okupiti u čarobnom ambijentu KD Vatroslav Lisinski 02. i 04. listopada 2015. godine, gdje će zapjevati sa svojim prijateljima glazbenicima. Nakon što je četiri puta pjevao u prepunoj zagrebačkoj Areni, Halid će po prvi puta nastupiti u Lisinskom, gdje će također zbog iznimnog interesa održati dva koncerta.
Za ove nastupe Halid zasigurno priprema poseban glazbeni program koji će obuhvatiti njegove najveće hitove kao što su ‘Prvi poljubac’, ‘U meni jesen je’, ‘Čardak’ ili ‘Miljacka’. Svoje mjesto sigurni smo, pronaći će i pjesme sa aktualnog albuma ‘Romanija’, među kojima svakako treba spomenuti ‘Sviće zora’, ‘Lavanda’, ‘Sijede’ i brojne druge.
Bogatih četrdeset godina karijere, ispunjenih brojnim vječnim hitovima na kojima su odrastale generacije garantiraju vam koncerte godine. Ne propustite druženje s glazbenom legendom, Halid Bešlić i prijatelji, petak 02. i nedjelja 04. 10. lisopada 2015. godine s početkom u 20,00 sati u KD Vatroslav Lisinski!

Foto: Promo