Ne propustite: Moskovski cirkus na ledu
By redakcija On 23 sij., 2017 At 02:00 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Arena Zagreb…

Isprovocirajte maštu, probudite emocije, Moskovski cirkus na ledu

Moskovski cirkus na ledu– Prepustite se veselju žonglera, klaunova, nevjerojatnih akrobacija od kojih će vam se zavrtjeti u glavi, probudite dijete u sebi i ne propustite prvi spektakl u novoj 2017. godini u Areni Zagreb – Moskovski cirkus na ledu – pozivaju organizatori.
Još samo dva dana do nevjerojatnih vratolomija Moskovskog Cirkusa na ledu, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 25. i 26. siječnja 2017. godine. U dvije predstave, Moskovski cirkus, koji opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleil, predstaviti će svu čaroliju ljudskog pokreta koji graniči s nemogućim. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.
Moskovski cirkus na leduCirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A. G. Arnold pod imenom ‘Cirkus na ledu’, jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.
Nastup koji ćemo imati priliku gledati u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove. A cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.
Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

ULAZNICE:
Ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim i na www.eventim.hr.
Cijene ulaznica kreću se od 90 kuna ovisno o odabranom mjestu. Svaka predstava ima ograničen kapacitet od 4.000 sjedala.
Predstave se održavaju po sljedećem rasporedu:
Srijeda – 19.00 sati
Četvrtak – 19.00 sati

Foto: Promo

comment closed