fbpx

Ne propustite: Moskovski cirkus na ledu

Arena Zagreb…

Isprovocirajte maštu, probudite emocije, Moskovski cirkus na ledu

Moskovski cirkus na ledu– Prepustite se veselju žonglera, klaunova, nevjerojatnih akrobacija od kojih će vam se zavrtjeti u glavi, probudite dijete u sebi i ne propustite prvi spektakl u novoj 2017. godini u Areni Zagreb – Moskovski cirkus na ledu – pozivaju organizatori.
Još samo dva dana do nevjerojatnih vratolomija Moskovskog Cirkusa na ledu, koji će u zagrebačkoj Areni nastupiti 25. i 26. siječnja 2017. godine. U dvije predstave, Moskovski cirkus, koji opravdano prozivaju ruskom varijantom Cirque Du Soleil, predstaviti će svu čaroliju ljudskog pokreta koji graniči s nemogućim. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.
Moskovski cirkus na leduCirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A. G. Arnold pod imenom ‘Cirkus na ledu’, jedinstven u svijetu. Ta originalna i hrabra ideja da se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.
Nastup koji ćemo imati priliku gledati u Zagrebu osmišljen je pod umjetničkim vodstvom Natalije Abramove. A cirkus je u više od 50 godina pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.
Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

ULAZNICE:
Ulaznice su u prodaji putem sistema Eventim i na www.eventim.hr.
Cijene ulaznica kreću se od 90 kuna ovisno o odabranom mjestu. Svaka predstava ima ograničen kapacitet od 4.000 sjedala.
Predstave se održavaju po sljedećem rasporedu:
Srijeda – 19.00 sati
Četvrtak – 19.00 sati

Foto: Promo