Ne propustite: Velika zvjerka na Maloj sceni
By redakcija On 24 velj., 2018 At 11:02 AM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha, samo su neka pitanja na koja predstava ‘Velika Zvjerka’ nudi odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Velika zvjerkaDanas, 24. veljače 2018. godine s početkom u 20.00 sati, na programu kazališta Mala scena je predstava Velika zvjerka kazališta Planet Art. Uz obilje britkog i iskričavog humora koji garantira dobru zabavu ‘Zvjerka’ nas vodi u svijet današnjeg biznisa i postavlja nam pitanja o autentičnosti i integritetu izvan i šire od uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu i egzistenciji.
Predstava ‘Velika zvjerka’, autora Rogera Rueffa, gledatelje će dočekati duhovitim i zanimljivim dijalozima. Radnja se odvija oko tri marketinška stručnjaka različite životne dobi koji se na jednom marketinškom skupu nadaju da će napraviti posao života, a za to imaju dobar razlog jer na taj skup dolazi čovjek koji taj njihov san može pretvoriti u stvarnost. Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha, samo su neka pitanja na koja ‘Velika Zvjerka’ nudi odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.
VELIKA ZVJERKA u Maloj sceni
subota, 24. veljače u 20 sati

Foto: Press

comment closed