fbpx

POKRENI SE: “Promoviramo kulturu zdravog i sretnog života!”

trener marijio anic kremic  (1)

POKRENI SE! je projekt osvještavanja svih nas, poticanja na vježbanje za zdraviji i sretniji život. Zajedno ćemo promovirati kulturu zdravog življenja, sporta i Hrvatske kao idealne sportsko – zdravstvene, turističke destinacije. Pridružite nam se na atraktivnim treninzima potpuno besplatno i budite dio ove priče ljeta 2013. – rekao je voditelj kineziološkog tima trener Marijo Anić Kremić. Sportsko – edukativno, zabavni projekt POKRENI SE! poziva vas u Dubrovnik, Pulu, Zadar, Hvar i Zagreb.

Pridružite se projektu i vježbate na atraktivnim lokacijama na kojima će se snimiti i sportska razglednica koja će obići svijet i predstaviti Hrvatsku kao atraktvinu zemlju, punu pozitivne energije i osviještenih ljudi.

Partneri projekta su osigurali sve potrebno za ugodno vježbanje koji će ostati kao uspomena za daljnje aktivnosti, poput KOZMO prostirki za vježbanje, ručnika, majica i vode.

Pridružite se u jednom od gradova ovog ljeta, a svoj dolazak najavite na www.pokrenise.hr  i budite dio ove sportske lifestyle priče ljeta 2013.