Od sutra, 10. siječnja, rukometno Svjetsko prvenstvo i na HR2

Zagreb…

Hrvatska, Svjetsko prvenstvo– Hrvatski radio je jedini radio u Hrvatskoj koji ima pravo prijenosa Svjetskog prvenstva rukometaša, pa ćemo na Drugom programu HRA prenositi sve utakmice hrvatske reprezentacije, koja ima ambicije, ali i kvalitete boriti se za medalje. Uz izravne prijenose, HRA2 će emitirati i Flash intervjue s našim rukometašima uživo odmah nakon svake utakmice, kao i posebne emisije svakoga dana od 10 do 10.30 sati te posebne priloge u informativnim emisijama na Prvom programu HRA poručuju s HRT-a.
Od sutra, 10. siječnja pa sve do 27. siječnja 2019. godine Svjetsko prvenstvo igra se u dvije države. Suorganizatori smotre su Njemačka i Danska , a utakmice će se moći uživo pratiti i na Drugom programu Hrvatskog radija.
– Osim prijenosa, svakodnevno ćemo pratiti hrvatsku reprezentaciju, ali i ostale događaje i utakmice na SP-u i kroz reportaže i javljanja uživo za sportske emisije (Sport i glazba, Sportski mikrofon, Sport Subotom, Sportski vikend, ali i ostale emisije HRA (Dobro jutro, Drugi dio dana…). Sa SP-a će za HRA izvještavati naši reporteri Marko Šivak i Davor Lulić – zaključuju s HRT-a.

Foto: Press arhiva