fbpx

Valceri, polke i druge špelancije u HNK

U Varaždinu…

Ove godine koncert će se održati u HNK u baroknom Varaždinu

HNKSvečanim novogodišnjim koncertom Valceri, polke i druge špelancije Tamburaški orkestar HRT-a i maestro Siniša Leopold, prvoga dana u siječnju, posjetitelje u dvorani kao i gledatelje Hrvatske televizije i slušatelje Hrvatskoga radija, već tradicionalno uvest će u novu godinu.
Ove godine koncert će se održati u HNK u baroknom Varaždinu s početkom u 18.30 sati, a uz Tamburaški orkestar HRT-a zapjevat će i zasvirati brojni istaknuti umjetnici: rođena Varaždinka, sopranistica Lidija Horvat Dunko, tenor Miljenko Đuran, zvijezde našeg estradnog neba Goran Karan i Pero Galić, atraktivni trio Meštrović & Expresto, dvojac Hojsak & Novosel i kvartet iz Čakovca Scifidelity Orchestra.
Valceri, polke, arije, dueti…prigodan program kroz koji će nas voditi Ljiljana Vinković i Duško Ćurlić, obećava još jedan sjajan doživljaj, a satkan je od domaćih i svjetskih skladatelja u originalnim aranžmanima za tambure.
Tradicionalan novogodišnji koncert sedamnaesti je po redu, ove godine ostvaren u suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Varaždinu i Koncertnim uredom Varaždin, a moći će se pratiti u izravnom prijenosu na Drugom programu Hrvatske televizije i Drugom programu Hrvatskoga radija.
Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK u Varaždinu i na njihovoj internetskoj stranici.

Foto: Press HNK