fbpx

Elemental priprema rođendanski kaos u tvornici!

ElementalZagrebačka grupa Elemental ove godine slavi svoj 15. rođendan. Bend koji se tijekom godina profilirao u jedno od vodećih imena regionalne scene odlučio se otisnuti na turneju kojom obilježavaju 15. godina rada, a turneja pod nazivom ’15. godina Elementala – U redu je’ trajat će tijekom studenog i prosinca te će posjetiti veće gradove cijele regije. Naziv turneje nosi ime njihovog aktualnog albuma ‘U redu je’ s kojeg smo već čuli pjesme ‘Neustrašivi’, ‘Po mojoj mjeri’ i ‘Prokleta ljubav’.
DJ Oli Do BoliKruna turneje zasigurno će biti koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, 16. studenog. Iako ekipa Elementala vješto krije detalje koncerta kako bi zaista zadivili i iznenadili posjetitelje, uspjeli smo saznai pokoji detalj. Elemental će tijekom dva i pol sata nastupa publiku vratiti u prošlost i izvesti neke od pjesama s početka karijere u originalnim aranžmanima te uz DJ-a koji je bio dijelom benda u ranim danima – DJ Oli do Boli!
Osim njega, na pozornici će im se pridružiti jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih plesnih skupina – Atomic Dance Factory, koju je javnost upoznala kao superfinaliste TV showa ‘Supertalent’. Također, na koncertu u Tvornici gostovat će i ženski zbor ‘Pičvajz’ koji će se bendu pridružiti u velikom finalu koncerta. Za vrhunski vizualno scenski performans koji će pratiti ovaj fenomenalni koncert Elementala zadužen je Atomic Dance Factorykreativni dvojac Vawa. Najveća iznenađenja Elemental još uvijek vješto krije, no sigurni smo da ćemo i to uskoro izvući iz njih.
Ulaznice za zagrebački koncert u Tvornici Kulture mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 50 kn, dok će na dan koncerta stajati 70 kn. Pretprodajna mjesta Tvornice Kulture provjerite na www.tvornicakulture.com. Vrata Tvornice otvaraju se već u 21 h, kad će zagrebački DJ Denna M ugrijati posjetitelje željne svirke Elementala.
Turneja Elementala pod nazivom ’15 godina Elementala – U redu je’ počinje 1. studenog koncertom u Splitu u dvorani Kocka, i traje do kraja prosinca. Tijekom sljedeća dva mjeseca bend će svirati u sljedećim gradovima:

1.11. Split (Kocka)
2.11. Črnomelj, Slovenija (MKK)
16.11. Zagreb (Tvornica)
22.11. Beograd, Srbija (Božidarac)
29.11. Skopje, Makedonija (Havana)
30.11. Niš, Srbija
6.12. Tuzla, BiH (TBC)
7.12. Novi Sad, Srbija
13.12. Rijeka (Stereo)
14.12. Pančevo, Srbija

Foto: Maja Bota, Zvonimir Ferina