fbpx

Rasprodan nastup LAJNAP Comedy u Lisinskom

Zagreb…

LAJNAP Comedy, nastupit će 13. rujna u rasprodanoj dvorani Lisinski

petak trinaesti, LAJNAP ComedyNajpopularnija komičarska skupina, LAJNAP Comedy, nastupit će 13. rujna u rasprodanoj dvorani Lisinski s novim stand-up showom BEST OF LAJNAP 2019. Ekipa koja je već nasmijala više od 35 000 ljudi diljem Hrvatske – Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec – upakirali su u 120 minuta najbolje fore iz one man showova kao i iz onih tematskih, hit showova “Samo crnjaci” i “Dejtnajt” koje su nasmijale više od 7800 gledatelja treće sezone nastupa u zagrebačkom SAX!u.
petak trinaesti, LAJNAP ComedyZa nastupe ovih komičara po cijeloj Hrvatskoj uvijek se traži mjesto više. Stoga nije iznenađenje da je i ovaj veliki LAJNAP nastup rasprodan. Sudeći prema ulaznicama koje su najvjerniji fanovi nabavili još u lipnju, rekli bi da je ovo nastup koji se s nestrpljenjem čeka. Svojim uvijek svježim forma oni poručuju da su problemi, pitanja, odnosi i svakodnevica kao i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne – ako na njih tako pogledate, uveseljavajući tako večer, dan, tjedan brojnim posjetiteljima showova.
Sve one koji su na vrijeme osigurali svoja mjesta večer puna smijeha očekuje ih na rujanski petak trinaesti kada će se pod reflektorima pozornice u Lisinskom naći Vlatko, Aleks, Goc, Koza i Saša – komičar s diplomom arhitekta, majstor improvizacije, kvartovski intelektualac, najbrutalniji član ekipe i obiteljski čovjek. Za sve ostale sretna vijest – nova sezona LAJANP Comedy u Sax!u uskoro kreće kao i one man showovi i gostovanja u brojnim dvoranama u Hrvatskoj.

Foto: Press