fbpx

Supertalent: Popunjena sva mjesta u polufinalu

Show…

Žiri je odabrao 40 najboljih kandidata showa Supertalent čije ćemo nastupe gledati u emisijama uživo već od iduće nedjelje

SupertalentNakon osam audicijskih emisija uzbudljive i zabavne sedme sezone showa Supertalent u kojima smo vidjeli neke od najatraktivnijih nastupa s audicija, žiri je odabrao 40 najboljih kandidata čije ćemo nastupe gledati u emisijama uživo već od iduće nedjelje.
U posljednjoj audicijskoj emisiji showa Supertalent vidjeli smo brojne kandidate koji su oduševili žiri, a jedni od njih su akustični duo iza Sarajeva, Sara i Đurica.
– Ti si baš posebna pjevačica, ne znam da li si svjesna toga. Toliko rijetko u životu imam priliku čuti tako intonativno čisto pjevanje. Koji užitak, ne mogu dočekati da vas ponovno čujem! – oduševljena je bila Martina, a Maja je komentirala:
Supertalent– Na prvim taktovima smo znali da smo s vama na sigurno, bili ste stvarno super, nemam ti što reći. Osim što si izabrala sjajnu pjesmu, baš si seksi kad pjevaš ovo!
Svojim vokalom žiri je oduševila i Merjema Alihodžić, 13-godišnja pjevačica također iz Sarajeva koja je nastupila s pjesmom Marije Šerifović ‘Nije ljubav to’.
– Ti si jedna mala djevojčica, pomalo čak sramežljiva, velikog glasa, snažne osobnosti koja se tek počela razvijati i velikog umjetničkog nerva. S punim pravom danas stojiš na ovoj zvijezdi – poručila joj je Martina.
Malo drugačiji i dosad neviđen nastup u showu Supertalent osigurala je natjecateljica Mirjana Kika Milošević iz Smedereva. Ova umjetnica koja se bavi body paintingom u svom nastupu prikazala je svoju životnu priču koristeći se iluzijama na tijelu.
– Ja ne mogu reći da sam se pronašao u nekom dijelu životne priče. Što se tiče ovog oslikavanja iluzija na tijelu, tu sam apsolutno očaran, to mi se sviđa – komentirao je Davor, a Maja je dodala:
– Na stranu cijele priče koju si osmislila, meni je ova priča s body paintingom bila fenomenalna!
Djevojčice iz plesne skupine Flash dance unit svojim nastupom razveselile su žiri.
– Pa kako ste ušle sigurno, tako ste nastavile sigurna i završile sigurno. Jako ste dobre, baš ste super – komentirao je Janko, a Maja im je kazala da je ona njihov novi fan. Četiri da od žirija dobila je i 10-godišnja Roza Pikutić koja se predstavila plesom na svili. Martina je bila u čudu koliko je figura Roza naučila u samo godinu dana koliko se ovime bavi, a Davor joj je poručio:
– Mene fascinira tvoja snaga jer znam koliko je potrebno snage napraviti neke pozicije. Tvoj nastup je bio u skladu s muzikom i cijela kompozicija za mene je odličan!

Foto: Press