fbpx

Koncert klape Rišpet u Lisinskom rasprodan!

Rišpet u Lisinskom

Rišpet je ponovno potvrdio status najpoznatije i najtraženije klape. Dva tjedna unaprijed, peti put zaredom, rasprodali su svoj sada već tradicionalni koncert u Lisinskom.

rispet

Njihovi koncerti u hramu glazbe, u kratkom roku postali su tradicija kojom se odužuju svojoj publici za vjernost i ljubav svih ovih godina, a sve ovo jamči kako će i u srijedu 23. ožujka 2022. godine, do posljednjeg mjesta ispunjenom dvoranom Lisinski ponovno vladati isto, ako ne i bolje veselje i euforija.

Rišpet

Svoje veliko zadovoljstvo nisu skrivali ni Rišpetovci.

– Svi dosadašnji koncerti bili su rasprodani, a tako i ovaj zbog čega nam je izuzetno drago i radujemo se što će i ovaj put publika doći zajedno s nama pjevati i veseliti se u kultnu dvoranu.

Veselimo se jako našem petom – sada već tradicionalnom koncertu u Lisinskom. Nedavno smo izdali i najavljivani novi singl ‘Fermaj me’, prelijepu baladu za koju je snimljen i spot, te jedva čekamo pjevati je zajedno u Lisinskom – istaknuo je Pero Kozomara iz klape Rišpet.

Nabrojiti sve njihove hitove i izdvojiti najdražu pjesmu, prepuštamo svakome od vas, ali ono u što smo sigurni je to da ćete garantirano uživati u svakoj minuti jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se slavi, raduje i zaljubljuje.

Jedna od naših najnagrađivanijih i najtraženijih klapa, poznata je po svojim stihovima prepunim ljubavi i pjesmama prožetim mediteranskim ugođajem, koje će ovoga ljeta priuštiti svojim vjernim fanovima velikim koncertom 29.07. na Opatijskoj ljetnoj pozornici i 11.08. u Šibeniku na tvrđavi svetog Mihovila.

Možemo zaključiti kako nas u hramu glazbe 23.03. neminovno čeka još jedan nezaboravan glazbeni doživljaj prepun emocija i prepoznatljivog dalmatinskog temperamenta, koji će itekako ostati upamćen. Do tad uživajmo u novoj pjesmi i video spotu klape Rišpet ‘Fermaj me‘.

Foto: Press klapa Rišpet Pero Kozomara