Nagrađujemo čitatelje: Smisao života gospodina Lojtrice
Piše: redakcija On 11 velj., 2016 At 03:05 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Smisao života gospodina LojtriceKNAP i portal Scena.hr nagrađuju najsretnije čitatelje s 2 ulaznice za predstavu ‘Smisao života gospodina Lojtrice‘ koja je na programu u kazalištu Knap u ponedjeljak 15. veljače s početkom u 20,00 sati. Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu maila ključnu riječ ‘Smisao‘, te ime i prezime. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u subotu 13. veljače 2016. godine do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta Knap uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.

O predstavi ‘Smisao života gospodina Lojtrice’:
Predstava ‘Smisao života gospodina Lojtrice’ napravljena je u stilu humora legendarne britanske skupine Monty Python, no Saša Anočić i glumci Rakan Rushaidat, Živko Anočić te Radovan Ruždjak skečevima dodaju svoju osobnu, realističku točku gledišta.
Ovaj višestruko nagrađivan komad donosi priču o poštenom i vrijednom čovjeku koji je bio sasvim sretan s onim skromnim što je od života imao, sve dok ga administrativna greška nije odvela putem bez povratka. Na rutinskom pregledu medicine rada dijagnosticiran mu je vrlo rijedak oblik bolesti. Ipak, on se odlučuje boriti s tom opakom bolešću zbog žene koju voli i prijatelja koji ga nikad nije iznevjerio. No, sudbina je htjela da se gospodin Lojtrica surovo upozna s tužnom istinom njegova života – bolest je zapravo negdje drugdje!
Autor i redatelj: Saša Anočić
Glume: Rakan Rushaidat, Živko Anočić, Radovan Ruždjak
Dramaturg: Saša Anočić
Scenografija: Boris Križman
Kostimograf: Hana Letica
Predstava traje 2 sata i 15 minuta, uključujući pauzu od 15 minuta.

Nagrade:
• Nagrada Marul za glumačka ostvarenja Rakanu Rushaidatu za ulogu Lojtrice u predstavi «Smisao života gospodina Lojtrice» na 17. Marulićevim danima
• Nagrada Marul Živku Anočiću za niz ostvarenih kreacija u predstavi «Smisao života gospodina Lojtrice» na 17. Marulićevim danima
• Nagrada Fabijan Šovagović za najbolju predstavu u cjelini na 14. Festivalu glumca
• Nagrada Zlatni smijeh – Mladen Crnobrnja Gumbek Rakanu Rushaidatu za ulogu Lojtrice na 31. Danima satire satiričkog kazališta Kerempuh
• Nagrada hrvatskog glumišta 2007. godine Rakanu Rushaidatu za najbolju mušku ulogu, tj. interpretaciju Lojtrice

OBJAVA NAGRADA 13. veljače:
Nagradu 1×2 ulaznice za kazališnu predstavu ‘Smisao života gospodina Lojtrice‘ koja je na programu u kazalištu Knap u ponedjeljak 15. veljače s početkom u 20,00 sati osvojila je Mira Malešević.
Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

Foto: Press

comment closed