fbpx

Razišli se Chris Johnson i KK Cedevita

Zagreb…

Chris Johnson– KK Cedevita i američki centar Chris Johnson potpisali su sporazumni raskid ugovora – piše u priopćenju KK Cedevita.
Chris Johnson je od danas slobodan igrač no još nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Sportski direktor KK Cedevite Matej Mamić zahvalio se igraču na dosadašnjem angažmanu zaželjevši mu puno sreće u budućoj karijeri.
– Dogovorili smo sporazumni raskid. Ostali smo samo na hrvatskom prvenstvu, a on nam je treći stranac dok se i kod Johnsona osjetilo da mu treba predah s obzirom da je dugo bez odmora igravši, podsjetimo, kinesko prvenstvo prije dolaska kod nas na startu sezone. Naravno, ovo će biti i dobrodošla ušteda u našem proračunu i prostor za neke druge igrače iz rostera – rekao je Matej Mamić.
Chris Johnson je u dresu Cedevite u ABA ligi u 8.8 minuta ubacivao 3.8 koševa uz 2.6 skokova i 0.7 asistencija, u Eurokupu 7Days u 10.11 minuta upisivao 3 koša 2.7 skokova i 0.4 asistencije a u HT Premijer ligi u 18.12 minuta 9.6 koševa, 5.4 skoka i 1.6 asistencija uz 1.5 blokadu.

Foto: Press