fbpx

Nova domaća dramska serija Kumovi

Nova TV snima novu seriju Kumovi

Na malim ekranima bliži se finale humoristične serije ‘Dar Mar‘, a produkcija Nove TV već je u procesu snimanja nove dnevne dramske serije koju će gledatelji imati priliku gledati u novoj godini.

Kumovi

Riječ je o seriji Kumovi čiju napetu i uzbudljivu radnju kao glavni pisac sa svojim timom scenarista kreira Dea Matas, a kreativni producent serije je Josip Žuvan. Glavna okosnica radnje su obitelj i ljubav.

Kumovi

Pratit ćemo tri obitelji povezane kumstvom i interesom, te koje će se sukobiti u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta. Boreći se za svoje snove, a neki i za golu egzistenciju, stavljat će na kocku ono najvrjednije što imaju.

Iza živopisnih likova serije prepoznat ćemo vrhunsku glumačku postavu, pa ćemo tako u seriji ‘Kumovi’ gledati Milana Štrljića, Radoslavu Mrkšić, Vladimira Tintora, Momčila Otaševića, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Dariu Lorenzi, Stojana Matavulja, Barbaru Vicković, Ratka Glavinu, Eciju Ojdanić, Jagodu Kumrić, Petru Kraljev, Antu Krstulovića, Miju Kevo, Konstantina Haaga.

Serija Kumovi na male ekrane dovodi i neka nova imena poput Nike Barišić, Uršule Najev, Lovre Kondža, Domagoja Ivankovića i Mirne Mihelčić i Ive Kraljević.

Kumovi nas dovode u mjesto Zaglave, mjesto podijeljeno na dva suprotstavljena tabora. S jedne strane, tu su novopečeni bogataši i gastarbajteri, s druge strane su vlastodršci i starosjedioci, a u sredini kriminalna gospoda iz velegrada.

Oni su obitelj, rivali, sumještani, kumovi – oni su osebujni akteri nove serije Nove TV koja donosi pregršt emocija, strast i uzbudljivu radnju koja će zasigurno u novoj godini prikovati gledatelje ispred malih ekrana.

Foto: Press – Nova TV