Josip Radeljak ekskluzivno za portal Scena.hr
By Gordana Malašić Lazić On 21 pro., 2017 At 04:38 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

GD Histrion…

U Histrionima je Ena započela svoju karijeru. Histrione pratim od prvog dana i tu sam upoznao Enu, prisjetio se Josip Radeljak za portal Scena.hr

Josip Radeljak

Josip Radeljak je došao i ove godine na dodjelu nagrade Najhistrion. A za GD Histrion poznatog poduzetnika vežu lijepe i posebne uspomene.
– U Histrionima je Ena započela svoju karijeru. Histrione pratim od prvog dana, a tu sam i upoznao Enu – prisjetio se Radeljak ekskluzivno za portal Scena.hr. Dodaje da voli Histrione te kaže kako je bio na svim njihovim premijerama.
Josip Radeljak– Ovdje je pravo društvo, ovdje su svi dragi, pošteni, iskreni i ugodni ljudi. Ovo je scena koju jako poštujem – zaključio je Radeljak za portal Scena.hr. Poduzetnik je na dodjelu nagrade došao u pratnji lijepe crnokose žene. Nagradu Najhistrion 2017.  dobili su Ankica Dobrić i Franjo Kuhar, a nagradu im je uručio ravnatelj Histriona Zlatko Vitez u Histrionskom domu u Zagrebu. Nakon dodjele nagrade, održan je i božićni domjenak na kojem su bila brojna poznata lica s javne scene.

Foto: Scena.hr

comment closed