Maher za putovanja: 48 sati u Rimu
By redakcija On 20 sij., 2020 At 03:46 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Dokumentarna serija…

Maher za putovanja: 48 sati u Rimu u trajanju od četiri epizode

putovanjaHrvatska radiotelevizija (HRT) od nedjelje, 26. siječnja na Trećem programu (HRT-HTV3) u terminu od 15.55 sati započinje s prikazivanjem dokumentarne serije Maher za putovanja: 48 sati u Rimu u trajanju od četiri epizode.
Svaka epizoda serije nominirane za nagradu BAFTA vodič je kako “maksimalno uživati u mini-odmoru”, pokazuje najbolji način kako izvući najviše iz svakog mjesta u samo dva putovanjadana. Richard Ayoade tako spašava svijet od dosadnih godišnjih odmora, i to na jednoj po jednoj destinaciji. Svako je putovanje mješavina poznatih atrakcija, nekih malo manje poznatih, a za neke možda nikad niste čuli. A u pozadini humora Richarda Ayoadea nalaze se stvarne točne informacije.
U prvoj epizodi serije Maher za putovanja: 48 sati u Rimu, maheru za putovanja pridružuje se glumac, komičar i još svašta drugo Matt Lucas za frenetičnih 48 sati u vječnom gradu, Rimu. U vrlo sadržajna dva dana ubacit će kulturu, kuhinju, povijest, šešire i što više znamenitosti koliko ih uspiju obići. Nakon što odbace prtljagu u hotelu G-Rough, potražit će zaštitu od talijanskog sunca koje prži. Naći će je u Antica Maniffattura Capelli, najstarijoj trgovini šešira u Rimu, gdje se po narudžbi izrađuje i prodaje vrtoglavo mnogo različitih pokrivala za glavu.
Kako bi vidjeli znamenitosti u najkraće moguće vrijeme na najučinkovitiji i talijanski način, unajmljuju vodiča u odltajmeru, Fiatu 500.
Odabrala: Mira Vočinkić

Foto: Press

comment closed