fbpx

Marin Čilić: Veselim se početku Wimbledona

Grand Slam…

Wimbledon: U prvom kolu Marin Čilić protiv Philippa Kohlschreibera

Marin Čilić– Igrao sam s Kohlschreiberom dosta puta. Neke mečeve sam dobivao, neke gubio, ali svakako za prvo kolo na Wimbledonu je jedan od težih protivnika. Ove godine je pao s plasmanom i u takvoj situaciji je mogao igrati s bilo kim. Prvi mečevi su veoma teški dok se ne klimatiziramo na uvjete i osjećaj na terenu. Moram nastaviti s dobrom formom. Nadam se da će mi ova zadnja dva turnira na travi pomoći. Veselim se početku Wimbledona – rekao je Marin Čilić.
Poznat je ždrijeb ovogodišnjeg Wimbledona, trećeg Grand Slam turnira sezone koji počinje u ponedjeljak u Londonu. Kod tenisača, Marin Čilić (7. nositelj) otvara turnir protiv Nijemca Philippa Kohlschreibera (57. na ATP listi), Ivo Karlović (21. nositelj) na startu igra protiv Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea (56.), a Borna Ćorić će odmjeriti snage s Amerikancem Ryanom Harrisonom, 41. tenisačem svijeta.
Kod tenisačica, Mirjana Lučić-Baroni (26. nositeljica) na startu igra protiv Njemice Carine Witthoeft (63. na WTA listi), Ana Konjih (27. nositeljica) u 1. kolu igra protiv bivše finalistice turnira (2013.), Njemice Sabine Lisicki (127.), Donni Vekić je prva suparnica 65. na WTA listi, Ruskinja Natalia Vihljanceva, a Petri Martić 20. nositeljica, Australka Daria Gavrilova.

Foto: Press HTS arhiva